2777
2789
عنوان

چه طوری به دوست پسرم بگم مطعلقه هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 79 پست

عزیزم لزومی نداره از اولش همه چیزوو بگی بزار چند ماه بگذره شاید آدم خوبی نباشه .ادم که مسائل خصوصیشو از اول به هر غریبه ای نمیگه که بعد بخواد از احساساتت سو استفاده کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاله عیدی خدابهت بده بخاطراینکه میخای براخواهرتم کمک کنی منم منتظره جایزه بانک انصارم چقدسخته انتظ ...

اره واقعا. 

جایزه اون چیه

چه تاریخی

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

حالا که استارتررفت فضا بیابذاهمدیکه دعاکنیم حداقل اینابرامادربیاد اونم عیدغدیره 110جایزه هزارمیلیون ریالی

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 

وای بعضیها مریضن اخه یعنی چی این دروغها مارو باش بهش مشاوره هم میدیم حالا دذوغ این خوبه یکی بود فکر کنم نمیدونست تاپیکها ذخیره میشن یه روز عاشق شوهرش میشد یه روز دیگه میخواست از خونه فرار کنه با نوازادش انجلیکا خاموم روز بعد برادر شوهر عاشقش میشد 

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
باباشماهادیگه چه جورکاراگاهی هستین نظرمیدین هیچ یه سری هم به گذشته تاپیکامیزنین بیوگرافی دستتون بیاد

بله عزیزم ما خبره شدیم تو این کار . گیسامونو تو آسیاب سفید نمیکنیم که تو نی نی سایت سفید میکنیم  

اینو براش بفرست...... سلام عزیزم خواستم به اطلاعت برسونم که من مطلقه و دارای یک فرزند هستم. اگر مایل به ادامه ی رابطه هستی لطفا عدد یک رو ارسال کن...

گناه که نکردی خواهرمن بگو بهش زودتر

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
خخخ چقدر همتون ساده اید بابا سرکارتون گذاشته تو دوتاپیک قبل شوهر داشته دنبال درامدو کار بوده   ...

تاپیکهایی که از شوهرش حرف زده مال هفت هشت ماه پیشه، از نظر منطقی با حرف الانش که میگه مدتیه جدا شدم منافاتی نداره