سلام من مدتیه جدا شدم یک دختر شش ساله دارم 24 سالمه دو هفته ای هست از طریق فیسبوک با پسری اشنا شدم که بهم خیلی وابستس پسر خیلی خوبی به نظر میاد اما اما نمیدونه من مطعلقم و یک بچه دارم نمیدونم چطور بگم بهش یا این که فعلا نگم تا بیشتر من و بشناسه و بعد بهش بگم اون موقع با شناخت از من تصمیم میگیره راهنماییم کنید بهترین کار کدومه که از دستش ندم
عزیزم لزومی نداره از اولش همه چیزوو بگی بزار چند ماه بگذره شاید آدم خوبی نباشه .ادم که مسائل خصوصیشو از اول به هر غریبه ای نمیگه که بعد بخواد از احساساتت سو استفاده کنه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
وای بعضیها مریضن اخه یعنی چی این دروغها مارو باش بهش مشاوره هم میدیم حالا دذوغ این خوبه یکی بود فکر کنم نمیدونست تاپیکها ذخیره میشن یه روز عاشق شوهرش میشد یه روز دیگه میخواست از خونه فرار کنه با نوازادش انجلیکا خاموم روز بعد برادر شوهر عاشقش میشد