2777
2789
سلام دوست عزیز میشه بگید خواهرشوهرتون پیش کدوم دکتر عمل کردن؟ و الان راضی هستن؟ من میخوام پلکم رو ه ...

سلام من دکتر نوروزی هستم اگه سوالی در مورد غبغب دارید می تونید تو این پست مطرح کنید.

داشتن غبغب یکی از مشکلاتی است که امروزه افراد زیادی با آن روبرو هستند و اطلاعات زیادی در خصوص از بین بردن آن را هم ندارند. غبغب یا پوست آویزان اطراف چانه و گردن می‌تواند ناشی از بیماری باشد، البته گاهی اوقات وجود این چربی اضافی تنها به دلیل وراثت وجود دارد. غبغب باعث می‌شود که چهره فرد کمی پیرتر نشان داده شود و از طرفی باعث افزایش حجم در صورت می‌شود. به همین دلیل، افرادی که از این چربی اضافی برخوردار هستند علاقه‌مندند که آن را از بین ببرند اما نمی‌دانند آیا لیپوماتیک غبغب و برداشتن این چربی عوارضی هم دارد یا خیر.

در مقاله لیپوماتیک غبغب هم در مورد این عمل کامل توضیح دادم در صورت تمایل مطالع کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای رفع غبغب اراف ازهمه موثرتره و هزینشم بالا نیست واقعا تعداد جلساتشم کمه 2تا3جلسه بفاصله چندماه

اگه جای خوبی رو نمیشناسی برو کلینیک ساتینا واقعا خدمات زیباییش عالیه هرکی رفته راضی بوده02177722616 – 02177722667

عزیزم برای رفع غبغب بهترین کار اراف درمانیه که خیلیم سریعه و جلساتشم2تا3جلسه اس هزینشم نسبت به جراحی و روش های دیگه واقعا عالیه. اگه یه جای خوب میخواین من کلینیک ساتینا رو پیشنهاد میکنم چون خودمم دارم همونجا میرم و راضیم02177722616 – 02177722667

سلام بچه ها من ساکشن غبغب انجام دادم پنج روزه. هزینه ش. چهار پانصد شد  الان ورم دارم ولی همون لحظه نگاه کردم با یه روز بعد واقعا رفته کامل دکتر گفته‌تا یه ماه ورم دارم ولی بچه ها مراقبت بعدش واقعا اذیتم داره می کنه مرتب گن باید ببندم. گردنم خشک شد کفته تا سه هفنه باید ببندم.  هفته اول مرتب هفته بعد میشه یه ساعت نبست 

سلام عزیزم من هایفو انجام دادم پیش خانم دکتر عباسی بدون جراحی خیلی راضی بودم 

دستگاهشون ۱۰ بعدی ۲۰۲۳ آمریکاست شمارشو میزارم برات خواستی باهاش تماس بگیر کارش عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶