2777
2789
عزیزم اینجا میایم دردودل کنیم  ب اشناها ک نمیشه گف پس همینجا میمونه  دیگه ادم خسته میشه

واقعادیگ شکافتن مسائل حتی توفضای مجازیم درست نیست،،دیگ بشکافی بقیه میخوان چیکارکنن دیگ ی سری حرفاباعث ترحم میشه نه هم دلی

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجاش سویا واین چیزا میخورم

سویا خیلی خیلی بده

اونم تو بارداری نخور

زایمان زود رس میگیری

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
ميخوام يه چيزي بگم شايد باور نداشته باشي ولي واقعيه به گربه هاي محلتون غذا بده خدا كمكتون ميكنه خيلي ...

خواهرمن همینجور بود.همیشه صبحا توی حیاطش همه جور پرنده پر بود براش دون و آب میزاشت

گربه های کوچه هم جلو درش صف میبستن.

دخترش تو ۲۳سالگی تصادف کرد و... 

تو مراسمش ناله میکرد خدایا اینهمه به مخلوقات بی پناهت رحم کردم چرا به بچم رحم نکردی.

و بعد دیگه هیچ جونوری رو راه نداد تو خونش و غذا نریخت

❤❤❤❤❤❤❤
خواهرمن همینجور بود.همیشه صبحا توی حیاطش همه جور پرنده پر بود براش دون و آب میزاشت گربه های کوچه هم ...

چون اون موقعه ريادي خرافاتي بودن چه ربطي داره

من عاشق حيوانات هستم  اونا مثل بچه همان پس تو تايپك هام بهشون بي احترامي و آه و اوه نكنين☺️من از بچه كوچيك خوشم نمياد