2777
2789
عنوان

جفت سر راهی

| مشاهده متن کامل بحث + 5669 بازدید | 55 پست
من هنوز هفته نه هستم

جفت سرراهی یعنی کامل رودهانه رحمت پوشونده 

ولی لولایینگ یکم فاصله داره 

مارژینال لب به لب دهانه رحمه 

شماچون سرراهی هسای خیلی مراعات کن چون هفتت پاینه اگ رعایت کنی تا۱۸هفته میکشه بالاراحت میشی 

وگرنه خوب سخته برات بعدااستراحت مطلق میده 

وخدایی که بشدت کافیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هنوز هفته نه هستم

جفت سرراهی یعنی کامل رودهانه رحمت پوشونده 

ولی لولایینگ یکم فاصله داره 

مارژینال لب به لب دهانه رحمه 

شماچون سرراهی هسای خیلی مراعات کن چون هفتت پاینه اگ رعایت کنی تا۱۸هفته میکشه بالاراحت میشی 

وگرنه خوب سخته برات بعدااستراحت مطلق میده 

وخدایی که بشدت کافیست
نه توروخدا نگفته خودت رعایت کن 

ببين من دوباره از مشاور کلینیک پرسیدم گفت نیاز به استراحت مطلق نداری فقط مراقب باش به خودت فشار نیاری و خسته نشی . دیگه نمیدونم . جفتم سر راهيه

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ببين من دوباره از مشاور کلینیک پرسیدم گفت نیاز به استراحت مطلق نداری فقط مراقب باش به خودت فشار نیار ...

مواظب باش دیگه گلم جز خودت کسی نمیتونه جات باشه هواست به خودت ونی نی گلت باشه به سلامتی دنیا بیاریش

مواظب باش دیگه گلم جز خودت کسی نمیتونه جات باشه هواست به خودت ونی نی گلت باشه به سلامتی دنیا بیاریش

ممنونم عزیزم . آره مواظبم . من الان تو هفته ده رفتم کمر درد گاهگاهی و درد زیر شکم اونم گهگاه طبیعیه؟ چون جفتم پايينه انقدر دلم شور می افته .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ممنونم عزیزم . آره مواظبم . من الان تو هفته ده رفتم کمر درد گاهگاهی و درد زیر شکم اونم گهگاه طبیعیه؟ ...

طبیعیه گلم .زیاد خسته نکن خودتو.زیاد واینستا .من الان ۶ماهو تموم کردم کمردرد دارم 

چي شد عزيزم ني ني سالم اومد دنيا؟!

سلام . بله خداروشکر . بعد از 4 ماه جفت رفت بالا ولی تا اون موقع مرتب خونریزی شدید داشتم

خدارو صد هزار بار شكر استراحت مطلق كردي؟!چند هفتگي رفت بالا؟!

بله . مطلق که نه برای دستشویی و نماز و غذا اروم بلند میشدم از توالت فرنگی استفاده میکردم . بعد از سه ماهگی . دقیق هفته اش یادم نیست . ولی تو چهار مااه خطر رفع شد .من کلا چون آی وی اف کرده بودم تا اخر حالت استراحت بودم . زیاد کار نمیکردم