2777
2789
عنوان

وای بچه ها دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوستاتونن برو بشون بگو

منم يبار بچه خاهرم كه با خاهرم نشسته بوديم حرف ميزديم از من عكس گرفته فرستاده بود تو يه گروه و باباش😑حالا من با شكم قلمبه و تاپ و شورت😂😂 خداروشكر همون لحضه خاهرم ديد پاك كرد نبايد گوشي داد دست اينا 

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

اگه مرد ديده  مطمعن باش فهميدن ناف بوده مردا تو اين كارا حرفيه اى هستن خوب تشخيص ميدن

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
الان همه  میگن عکس بذار جای دو نفر صدو دو نفر عکستو میبینن، ولش کن دیگه کاریه که شده

ده تا عکس گرفته بود همه رو حذف کردم خیلی هم دعواش کردم وای عکسه خیلی بد بود دارم میمیرم

اگه دوستاتونن برو بشون بگو منم يبار بچه خاهرم كه با خاهرم نشسته بوديم حرف ميزديم از من عكس گرفته فر ...

وای ولی این عکسه خیلی وحشتاک بود حتی خودم مشکوک بودم این عکس از کجا اومده تا شوهرم نگاه کرد بعده کلی گفت ناف

واااي هم خندم گرفته هم ناراحت شدم.ببين كاريه كه شده بيخيال مطمئناً اون كسايي كه ديدن متوجه شدن كه كاره بچه تون بوده.عزيزم حتما رو تل گرام و واتساپ و اينا قفل بزارين.پسرمنم ميره اينستاي باباش و لايك ميكنه همه رو.

یه روز خوب میاد