2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا کمکم کنید😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 72 پست
خانومشم چه ایرادی بتونه بگیره فقط خونت تمیز باشه و روی باز و مهربون پذیرایی کن من جایی برم خان بچنن ...

خوب پس بیاید خونه ی ما زیاد اهل تشریفات نیستیم ولی مهمون رو سرمون جا داره  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میورم میتونی کلی بزاری که خب هزینش زیاده میتونیم کم بخری قاچ کنی و تو ظرف بچینی تا اخرشم خورده میشه ...

وای مرسی خیلی عالی آن اینا😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بستنی یا هویج بستنی دسر کاستر .دیگه چایی و شکللات وشیرینی و...  نه# به زن پسرداییی باکلاس شو ...

وای هشتگت😂😂😂😂

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
یه سوال اونوقت چجوری رنگی رنگی میشه؟

نه ترکیب همین رنگا میشه توشم یخ فراوون بریز . اگرم خواستی چایی بدی یکی دو مدل چای با طعمای مختلف پیشنهاد بده ببین کدومو میل دارن 

این نیز میگذرد 
بستنی یا هویج بستنی دسر کاستر .دیگه چایی و شکللات وشیرینی و...  نه# به زن پسرداییی باکلاس شو ...

خخخخخ مردم از خنده هشتگت خیلی باحاله کلا فامیلاش اونجورن ک تا باهاشون حرف نزنی سر بحث نندازی خودشونو میگیرن حالا فک کن من خیییییلی آدم گرم و خاکی هستم بخدا حوصله اینجور آدمای خشکی رو ندارم بعد همشم از چیزایی که دارن و پول شوهر و لباس و غیبت و این چیزا میگن منم نمی‌دونم چی بگم خخخخخ .منم هی با گرمی و زبونم بزور همرو ب حرف اوردم کم کم.

فقط تو پزیرایی زیاده روی نکن مهمونت معذب میشه از پیشنهادا چند تاشو که راحته برات انتخاب کن انجام بده

و سعی کن خوش بگذرونی😙

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نه ترکیب همین رنگا میشه توشم یخ فراوون بریز . اگرم خواستی چایی بدی یکی دو مدل چای با طعمای مختلف پیش ...

اهااان مرسی عزیزم همیشه میخواستم درست کنم این رنگش برام سوال بود😂💕