2777
2789
عنوان

اوقات مکروه برای اقدام

361 بازدید | 33 پست

خواهش میکنم اگه اعتقاد ندارید من و کسانی رو که اعتقاد دارن بهش مواخذه نکنید. من یه راهنمایی میخوام از اونایی که این مسایل رو اغلب رعایت میکنن.

من اولا نمیدونم وسط ماه قمری کی بوده، چون ماه ۲۹ روزه ست. یعنی شب پانزدهم میشه وسط ماه یا شب چهاردهم؟

ثانیا میخواستم بدونم اقدام در طول روز اشکالی داره یا اونم مکروهه؟ مثلا روز پانزدهم، یا روز چهاردهم. 

من شرایط اقدام درست و پی در پی نداشتم این ماه. بهترین وقتی که تونستیم اقدام کنیم بعد از ظهر روز یکشنبه بود. حالا خیلی امیدوارم این ماه نتیجه بده و از طرفی در گیر اوقات مکروهه م. میدونم قرن ۲۱ ه، اما معتقدم دستورات اسلام برای همیشه ست. پس لطفا کسی رو به خاطر اعتقاداتش سرزنش نکنید. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛

چرا باید سرزنش کنن هرکسی یه اعتقاد و یه دینی داره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اعتقاداتت کاری ندارم اگه میخوای نتیجه بگیری باید روز تخمک گذاریتو پیدا کنی 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

کامل تو نت هست از مرجع هم میتونی بپرسی و ساعت دقیق میگه کی خوبه کی نه 

ولی دو روز به آخر ماه اقدام نکن 

وسط ماه هم اقدام نکن 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

خوب عزیزم الان از دست من چی برمیاد برات انجام بدم ؟؟

گفتی اقدام کردی؟

احتمال بارداریت تو این زمانی که گفتی بالا بوده؟

امیدوارم خدا جوری خوشحالت کنه که از شادی اشکت بند نیاد🌷
نه_به_اوقات_مکروه#  

چرا بعضیاتون بی جنبه هستین تا یچیز میاد فرت فرت هشتگ میزارین دیگه حالم بهم میخوره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

روزهاي قمر در عقربم رعايت كن

بزني نت برات مياره

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
چرا بعضیاتون بی جنبه هستین تا یچیز میاد فرت فرت هشتگ میزارین دیگه حالم بهم میخوره 

جريان اين هشتگها چيه از ديروز همه دارن ميزارن

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.