2777
2789
عنوان

برند شامپو و وسایل بهداشتی نوزاد

6132 بازدید | 55 پست

سلام

درباره شامپو و وسایل بهداشتی نوزاد چه پیشنهادی دارید...؟؟؟

میخواستم چی چی بخرم پشیمون شدم

مادرکر خیلی خوبه ولی میگن قاچاق وارد میشه پلمپ هم نیست مشخص نیست توش چی هستش.....

QV

MASTELLA

MADERKER

BABY COCCOL

کدومش با دلیل...

# برند شامپو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

9اول از همه qv من استفاده میکنم واسه دخترم ک اگزما داره ب هر کی هم پیشنهاد کردم بعدش دعام کرده 

و تو ایرانی ها هم با تمام احترامی ک واسه کارکنان فیروز قائلم اما فقط سیوند چ بزرگسال چ نوزاد عالیهههه امتحان کنین ب حرفم میرسین مخصوصا کسایی ک پوست حساس و خشک دارن

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

ماستلا بهترینشه

من ۳ سالو خورده اییه برای دخترم میزنم از تولد معرکس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
9اول از همه qv من استفاده میکنم واسه دخترم ک اگزما داره ب هر کی هم پیشنهاد کردم بعدش دعام کرده  ...

خداییش واسه کسایی که مشکل ندارن فیروز هم خوبه هم به صرفه

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم

من بین خارجیا فقط ایرانی مارک فیروز ،همین جانسون پودر بچش سرطان زا شناخته شده ادم حداقل میدونه مارکای ایرانی هرچقدرم بد باشن بازم ایرانیه نه این خارجیا که شب میخوابی میگن فلان چیز سرطان زا شناخته شده