2777
2789
عنوان

دخترا تو خوابتون بیشتر چی میبینین😎😍😂😂خودم...

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط بهش فکر میکردم. توذهنم که به اون خاسته دست پیدا کردن. شیرینیه بدست اوردنشو میچشیدم تو اعماقه ...

میتونی بگی خواسته ت در چه حد بوده؟چون چیزی که من میخوام معجزه هست تقریبا

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
میتونی بگی خواسته ت در چه حد بوده؟چون چیزی که من میخوام معجزه هست تقریبا

مصلن میدونستم منو شوهرم به هم نمیرسیم بابام راصی نمیشه دختر تو سنه کم شوهر بده انقد امیدوار بودم که وقتی ک شوهرم اومد خاستگاری تو همون شب حتی مهریه اینارم تعیین کرد بابام بدونه تحقیق و چنروز بعدم عقد کردیم. بابام خنده از سرو روش میبارید. بعده اون از خدا یه پسره سالم خاستیم خدا داد بعدش گفتم پسر دارم دختر میخام دخترم داد بهم . بعده اون گفتم خونه دار شیم با اینکه پوله پیشمونم خییییلی کم بود اجاره میدادیم در اوجه ناباوری خونه دارم شدیم. اینا همش قانونه جدبه . خاستنمو بهش باور داشتم بدستم اوردم . توام میتونی شک نکن. یه درصد شک کنی بهش نمیرسی

ممنون

خاهش میکنم عزیزم. 

یه چیز بگم . 

من تا ماهه هفتمه بارداریم بهم گفتن بچه دومم پسره . شوهرم میگفت پسریه اما میدونستم دلش بلاخره از جفتش میخادو به رو من نمیاره . خودم دلم افتاده بود که حتمن دختره چنباااااار سوتو رفتم گفتن پسره . سریه اخر به دکتر اصرار کردم که دوباره سونو کن گفت چیو میخای جنسیته بچه ک عوص نمیشه .پسره دیگه برو گفتم نه درست نیست. گفت وقت ندارم برو انقد اصرار کردم گفت اه. وایمسی من اخره وقت همه رفتن تورو ببینم. گفتم باشه فک نمیکرد پررو باشم گفت رامو میکشم میرم اما وایسادمو داشتن درارو میبستن دکتر صدام زدو سونو کرد یهو گفت عه دختره که. ینی انگار دنیارو یهم دادن . شوهرمم کلی خوشحال شد‌ . چون بهش فک کردم بهش رسیدم.