2777
2789
عنوان

این که شوهر بخواد اجازه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 120 پست
بله اينجا هم رو به اون سمته اما هنوز مردهايي پيدا ميشن كه زن و با درآمدش نميخوان و فقط به خاطر خودش ...

خيلي از خانوم ها خودشون مستقل بودن و سر كار رفتن رو دوست دارن

نميشه اين حق رو ازشون گرفت 

در ضمن توي اين شرايط اقتصادي هر دو مجبورن كه كار كنن 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بیش از حد به حرفای مردامون گوش میکنیم همین میشه بچه هامون از ما یاد میگیرن این قضیه نسل به نسل ...

عزیزم هرچیزی تعادل داره

من اصلا طرف صحبتم بااقایونی نبودکه فقط بشینن یه گوشه هی دستور صادر کنن ک اینکارو بکن یانکن وخانوما هم همش بگن چشم توراست میگی!!!

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
میدونی بحث اصن شاغل بودن یا مادری کردن نیس  اینکه من بعنوان یک انسان حق تحصیل و کار کردن و خرو ...

ا قربونت

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
نه چلاق نیستی خدا نکنه چلاق چرا... دیدگاه ها متفاوته من احساس عدم استقلال ندارم چون درباره این موضو ...

خیلی شخصیت شما رو خوشم اومد. جزو معدود زنهایی هستید که از سر توجیه حرف نمیزنید. من به اعتقادات احترام میذارم و مشخصه شما تحت اجبارر نیستید و واقعا توجیه نمیکنید بلکه این سبک زندگی رو میپسندید. خیلی خوشم اومد افرین. امیدوارم روز به روز شادتر باشید 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
بعدش هم چرا میگید باید اعتمادش رو جلب کنیم؟مردی که بی اعتماده غلط میکنه بره خواستگاری. مثل ایینه من ...

اینکه یکی هنوز از راه نرسیده شما بگید من بهش اعتماد مطلق دارم دروغه.

اگ اینطوره اینهمه خیانت ودروغ از کجامیاد!

شرط شروع زندگی مشترک اولش اعتماده

ولی بقیش توی زندگیه ک شاخو برگ‌میگیره

شما نیاز نیست دائما خودتو به کسی اثبات کنی کافیه برای گرفتن حقت با کسی دعوا نداشته باشی

وقتی دعوا میکنی پس لابد خودتم شک داری ک‌حقته!

خیلی شخصیت شما رو خوشم اومد. جزو معدود زنهایی هستید که از سر توجیه حرف نمیزنید. من به اعتقادات احترا ...

سلامت باشید امیدوارم شماهم همیشه خوشبخت و سالم خوشحال باشید درکنار همسرتون.مهم همین حس آرامش و خوشبخته هر کس به یه نحو و مدلی این حسو تجربه می کنه.خوشبخت باشید❤

۶ ماه ان شا الله اسم کوچیکتو بگو حتما می نویسم و دعا میکنم اگه لایق باشم.خیالت تخت من تکمیل دعا میک ...

سحری .....

پس دعا سفارشیه...خیالم راحت شد  

ایشالا بسلامتی زایمان کنی دوست من.

اینکه یکی هنوز از راه نرسیده شما بگید من بهش اعتماد مطلق دارم دروغه. اگ اینطوره اینهمه خیانت ودروغ ...

شما خداروشکر احتمالا همسر فهمیده ای دارید. همسر من اوایل ازدواج زنگ میزد تو حمام بودم میگفت اب رو باز کن بشنوم. در این حد بود بدون اینکه چیزی از من دیده باشه. تمام گذشته ام ررو هم گفته بودم و قبول کرده بود. یه روزی به خودم اومدم دیدم من که تا شهر دیگه میرفتم و میومدم برای رفتن تا سوپری باید التماس کنم. دیگه شروع به جنگ کردم و الا حس خیلی خوبی دارم که استقلالم رو بدست اوردم . وقتی مردی به استقلال زن در حدود خانواده احترام نمیذاره باید یادش داد

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
شما خداروشکر احتمالا همسر فهمیده ای دارید. همسر من اوایل ازدواج زنگ میزد تو حمام بودم میگفت اب رو با ...

پس شما کاملا حق داشتی وداری....

امیدوارم دیگه همیشه طعم شیرین زندگی رو بچشی....

حالا من یه ادم به شدت مستقلم شوهرمم این استقلال رو بهش دامن میزنه الان باید یه تصمیم  بینهایت مهم برا اینده شغلیم بگیرم هرچی میپرسم نظرت چیه میگه هرچی خودت تصمیم بگیری ، ارزو داشتم یه کم بگه من اینو میگم بعدها بگم دیدی تقصیر تو  شد 😂😂اما احتمالا  دستمو خونده ،فکر میکنم مدل شوهر من تو این سایت نادره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )