2777
2789
عنوان

انسانیت به کجا داره میره

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 255 پست
یه بار گفتم قبول ندارم ارث زن و دیه زن نصف مرده، یه نفر دو ساعت تمام برام گفت، اوناع مغلطه ها، &nb ...

اصلا وابدا نباید بحث کنی خصوصا توی محیط کار 

ما یکی از بهترین وباسوادترین استادامون رو بازنشستگی پیش از موعد کردن چون سر یکی از کلاس هاش نبوت رو انکار کرد .فعلا چماق دست کسای دیگه ای هست 

زاویه ی دید منو شما با هم خیلی فرق داره اصلا هم نمیشه گفت که یکی داره اشتباه میکنه .من دارم از بیرون ...

نمیدونم‌شاید ولی من میدونم اجحافی ک داره به زن میشه بخاطر عرف جامعه هست ک خود مردم برای زن ایجادش کردن اگر احکام مثبت نسبت به زنها هم عرف بود و اجرا میشد الان زنها احساس بهتری داشتن 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا وابدا نباید بحث کنی خصوصا توی محیط کار  ما یکی از بهترین وباسوادترین استادامون رو بازنشست ...

اومدم بیرون از اون کار،

فکر کن از صبح تا عصر پشت هم حرف میزدن 

یهو نمیتونستم تحمل کنم، یه کلام جواب میدادم،

بعدش دیگه ول نمیکردن

، دیدم فایده نداره یهو برام دردسر میشه

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
نمیدونم‌شاید ولی من میدونم اجحافی ک داره به زن میشه بخاطر عرف جامعه هست ک خود مردم برای زن ایجادش کر ...

راستش من از این که برای شیر دادن به بچم پول بگیرم بیشتر چندشم میشه تا اینکه مهریم رو ندن!

بچه مال هر دومونه، بعد برم واسه شیر دادنش پول بگیرم،

اینجوری یعنی مال شوهرمه من دارم به خاطر کاری که برا اون انجام میدم دستمزدم رو میگیرم

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
تقصیر زنشه یعنی چی که تمایل ندارم؟ شوهر بدبختت تا ۹ ماه باید چکار کنه؟

نگفت اصلاااااا که گفته تمایلش کم شده 

بعد اصلا فک کنیم بارداریش جز بارداری های خاص خطرناک باشه ۹ ماه قرارباسه هییییچکاری نکنن

این دلیل میشه ک مرد بره صیغه کنه؟ 

همونکاریو کنه ک تا ۲۰ ۲۵ سالگی قبل ازدواج میکرده

بعد اگه اقایون ی بیماری چیزی داشته باشن نتونن چند ماه رابطه برقرار کنن همسرشون میتونه بره صیغه بقیه بشه ؟  

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
راستش من از این که برای شیر دادن به بچم پول بگیرم بیشتر چندشم میشه تا اینکه مهریم رو ندن!

من دارم میگم اسلام زن رو مجبور نکرده از اون جنبه نگاه کنید 

نگفت اصلاااااا که گفته تمایلش کم شده  بعد اصلا فک کنیم بارداریش جز بارداری های خاص خطرناک باشه ...

اتفاقا توی ی سایتی ی زنی نوشته بود شوهرم مریضه امکان طلاق ندارم ونیاز شدید جنسی دارم میشه برم  ی مردی رو صیغه کنم   

اون مرده الان خوابیده ما داریم در مورد کار زشتش حرف میزنیم واقعا باید توی همین تاپیک دارش بزنیم که م ...

استارتر رو بگو ،  صبح پا میشه میبینه رفته تو داغترین ها

اتفاقا توی ی سایتی ی زنی نوشته بود شوهرم مریضه امکان طلاق ندارم ونیاز شدید جنسی دارم میشه برم   ...

خب ایشونم اشتباه کرد ادم وقتی با یکی ازدواج میکنه فکر اینجاهاشم میکنه ب این مسائل هم فکر میکنه نه ک تا مشکلی برای طرف مقابل میش اومد بخواد به فکر جایگزین باشه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
ههه بخدا اگ مسیحیت رو اینجور میکوبید همه صداشون درمیومد ولی اسلام رو بکوبن همه روشن فکر میشن 

چون دلیلی نداره با مسیحیت خصومتی داشته باشیم

مسیحی ها بندگان خدا کی اومدن زدن تو سر ما که همتون باید مسیحی باشید؟

کی قوانین دینی شون مارو آزار داده؟

خصومت و دشمنی هم دلیل داره عزیز دل

چون دلیلی نداره با مسیحیت خصومتی داشته باشیم مسیحی ها بندگان خدا کی اومدن زدن تو سر ما که همتون بای ...

اسلامم نزده تو سر کسی مردمی ک ادعاشو دارن میزنن تو سر بقیه