2777
2789

خودم مامانم منو برد مدرسه بعد اومد خونه که دید قبل اون اومدم خونه😂😂😂 وای منو برد آشپز خانه گفت. بعد یه کاری کرد  که راحت هر روز با عشق میرفتم مدرسه😂😂😂😂😂😂

😍عاشق هنر😍✍️

دراز دراز خودم رفتم.

مامانم معلم بود نمیتونست باهام بیاد :/

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روز اول مدرسه ریدم😐

ان شالله که حداقل دیپلم رو داری؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

خیلی عادی رفتم همه گریه میکردن من نیشم باز بود😂😂😂😂😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

من با ابجیم که ۷ سال بزرگتر بود رفتم.. دیدم همه دارن گریهدمیکنن همش سوال بود واسم که چرا گریه میکنن... آخرشم تموم شد هرچی دنبال ابجیم گشتم نبود... گشنش شده بود رفته بود کلوچه بخره گم شده بود😑 به زور مدرسه رو پیدا کرده بود😁😂

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

روز اول مدرسه رفتم مدرسه همه گریه میکردن منم کف کرده بودم نمیدونستم چشونه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

خیلی عادی رفتم و اومدم

انگار سال آخر بودم همه چی برام عادی بود 

ولی از شدت بداخلاقی مدیر و ناظم بدجور تو ذوقم خورد

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل