2777
2789
عنوان

اصلا ترسناک نیست،لازمه همه بدونیم!

10038 بازدید | 160 پست

سلام به همه خوشگلاای من

بچه ها یک مطلبی رو میخوام بگم و‌ قصد توهین به هیچ‌ کسی رو ندارم

لطفا اگر دیدین خودتون یا اطرافیان چیزایی رو‌حس میکنن یا میبینن که برای بقیه عادی نیست

جای مراجعه به دعا نویس به روانشناس مراجعه کنید و در صورت لزوم روانپزشک

خیلیا با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنن

خیلیا هم تعبیر میکنن به‌ جن زدگی!

در مورد اسکیزوفرنی و شیزوفرنی حداقل چند خط مطالعه کنین

این حرف من نیست طبق گفته قرآن جن به معنای پوشیدگی ست ، مسخر انسانِ

جن و انس دنیایی مجزا دارن!

پس هررررر وقت مورد مشکوکی تو خودتون و اطرافیان دیدین حواستون باشه ریشه در یک مورد داره

یک حرف،خواب بد،بیماری ارثی....

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدر توی این سایت مراجعه ی کور کورانه به دعا نویس میبینم که واقعا شک میکنم این آدما تحصیل کرده هستن؟!

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

الان من که میبینم باید برم روانشناس؟؟

# پول _ ندارم _

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
اینقدر توی این سایت مراجعه ی کور کورانه به دعا نویس میبینم که واقعا شک میکنم این آدما تحصیل کرده هست ...

آخه چطور به کسی که قدرت برتری از ما نداره اعتماد دارن؟؟؟!!!!

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!