2777
2789
عنوان

تف تو روي آدم مردم آزار

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 60 پست

وایی من دقیقا درکت میکنم 

یبار خونه روبرویی ما همینجوری بودن ما هم هی میگفتیم طوری نیس عروسیه دیگه چیزی نگیم بشون ولی نمیونی که تا 3شب صدا اهنگ میومد اخرشم همسایه ها زنگ زدن پلیس

من نمیدونم چرا تو خونه میخوان به سبک تالار عروسی بگیرن خجالتم نمیکشن

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
خب باید رعایت مردم رو بکنن. فکر کنید این خانم بچه کوچک داشته باشه.

بچه كوچيك به خاطر يه بچه عروسي نگيرن اه 

من عاشق حيوانات هستم  اونا مثل بچه همان پس تو تايپك هام بهشون بي احترامي و آه و اوه نكنين☺️من از بچه كوچيك خوشم نمياد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی مثل تخمه کرم داره لامصب بعد12بیشتر حال میده😆😆😆

ما وقتي عروسو مياريم دگ جلو در انقدر سرصدا راه نميندازيم فوقش دوتا اهنگ

اينا ولكن قضيه نيستن

يه دور عروسي ام تو كوچه گرفتن

صداي پاي همسايه بالاييا ميلد از سرصدا بيدار شدن

وایی من دقیقا درکت میکنم  یبار خونه روبرویی ما همینجوری بودن ما هم هی میگفتیم طوری نیس عروسیه ...

والا يه دور رقصشونم ميان تو كوچه 

بنظرم اينكار خيلي بي فرهنگيه

مگه اينكه تو روستا ك همه باهم فاميلن

تف#  

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
ما وقتي عروسو مياريم دگ جلو در انقدر سرصدا راه نميندازيم فوقش دوتا اهنگ اينا ولكن قضيه نيستن يه دو ...

درسته دوست عزیز

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
فكركنم شما خودتم ازين دسته آدماي مردم آزار هستي

ن من از ادماي حسود و افسرده نيستم

من عاشق حيوانات هستم  اونا مثل بچه همان پس تو تايپك هام بهشون بي احترامي و آه و اوه نكنين☺️من از بچه كوچيك خوشم نمياد 
چی بگم وقتی اینجوری جواب میدی. عروسیشون رو بگیرن دیگه ترقه بازی چیه؟

ترقه بازي داريم تا ترقه بازي

باوركن يه لحظه فكركردم جنگ شد پشت هم با صداي بلنددددد

بچه بالاييه ٦ماهشه يجوري جيغ زد پريد از خواب دلم سوخت