2777
2789
عنوان

دوستان نظرتون رو راجع به اینجور دخترها بدید .ممنون.

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من هر چی متعادلش خوبه😊

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

کسی که هدفش فقط ازدواج و شوهر کردن باشه همین میشه

خیلی دخترا حقیر شدن  :/ واسه رسیدن به ی پسری که اکثرا بعدها میفهمن اشتباه بوده همه کار میکنن

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

اینجورآدما فقط خودشونو بی ارزش میکنن بعداز چند سال شوهرش میگه داشتی منت منو میکشیدی ک نذارم توخونه ی بابات بترشی برای همین هیچ توقعی نداشتی دیدم ک میگم

زمانی ارزش این دنیا رو میفهمی ک هیچ پناهی جز خدا نداشته باشی

بزار بره سر زندگیش پشیمون میشه که از همسرش توقع نداشته ..که احتمالا تا آخر تو سر همسرش بکوبه جهیزیه کاملشوووو

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

خوب من نمیتونم اصلا درکش کنم 

نمیگم کار خوبی کرده یا کار بدی کرده فقط تو سلیقه من نیست 😜

من با تک پسر یه خانواده پولدار که چهار سالم از من کوچیکتره ازدواج کردم تازه گفتم جهیزیه نصف سیسمونی هم رسم نداریم 

البته عروسی و خریدم نداشتم جون خودم خوشم نمیومد . 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

من دوس دارم دختر و پسر زندگیشونو خودشون بسازن با تلاش خودشون

اگرم خانواده ها قراره کمک کن اولا هردو خانواده کمک کنن ثانیا در حد احتیاجات اولیه

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم»