2777
2789

شبتون بخیر. 

دوستان من یه دختر خاله دارم که هفته آینده عروسیشه. 

دیروز ما رفتیم منزلش که جهزیه اش رو ببینیم. 

وای باورتون نمیشه که اگر بگم این دختر خاله من شاید سیصد میلیون جهزیه خریده که البته مبارکش باشه. 

ولی قسمت جالبش برای من اینجاست که این دختر خاله من هیچ توقعی از شوهرش نداره و صفر تا صد جهزیه رو پدر دختر خاله ام خریده و حتی از شوهرش آیینه و شمعدان و یا چیزهایی که حالا مرسومه پسر بخره رو نخواسته. 

شوهر دختر خاله ام از هر لحاظ که فکرش رو بکنید سطحش از دختر خاله ام پایینتره. 

دختر خاله ام حتی ماشین هم روی جهزیه اش پدرش خریده. حتی شوهرش که خیلی علاقه به پیانو داشته رو هم دختر خالم واسش خریده که خوشحالش کنه. ولی شوهرش تا الان هیچ چیزی جز یه سرویس طلای هشت میلیونی بهش نداده. 

اینم بگم که وضعیت مالی پدر دختر خالم اونقدرها هم نیست که فکر کنید خیلی پولداره. 

البته زندگی هرکس به خودش ربط داره. ولی خواستم بدونم نظر شما راجع به کار این جور دخترها که تا این حد خرج میکنند و سطح توقعشون رو از شوهر تا این حد پایین میارند ولی خودشون همه کاری برای طرف میکنن چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظری- ندارم#  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

زیادی رو داده ازهمین اول کاری ببخشیداهمین اول سواردخترخالت وخونوادش میشه پیاده بشوام نیست

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

عجب پسر خوش شانسی 😂😂

نمیدونم ولی افراط تو چنین مواردی ممکنه ناشی از کمبود باشه 

مثلا زن این حس بهش القا میشه که از مردش  برتره 

حس قدرت😑🙄

زنان علیه زنان نباشیم ! کنار هم تا برابری 

می‌تونه تا اخر عمر بزنه تو سر شوهره

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓