2777
2789
عنوان

یه چک در وجه حامل رو چه جوری پولش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 65 پست
باورتون نمیشه هیچ پولی ندارم وکیل بگیرم برا به اجرا گذاشتن مهریه هم شنیدم باید برا هرسکه پول بریزم ب ...

فک نمیکنم  برو داد گاه. سوال کن. یه فرم. دارن   که. پر میکنی برای اینکه پول نداری 

من یکی از اشناهامون رفته بود.  راهنماییش کرده بودن. فرم پر کرده بود هیچ پولی ندارم 

البته من تشویقت نمیکنم به گذاشتن مهریه و طلاق 

به نظرم تلاشتو بکن. برای حفظ زندکیت شایدم. کردی نتیجه نداده. به هر حال از خدا برات بهترینو ارزو دارم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چک رو که به راحتی اگه موجودی داشته باشه میتونی پاس کنی اما بعدا که همسرت فهمید چک گم شده به اون کسی ...

پس چکار کنم با این اوضاع بخدا دارم دق میکنم هیچ پولی ندارم برم وکیل بگیرم برا نفقه و مهریه و طلاق. شوهرم شدید اعتیاد داره چندین ساله که اصلا انگار باهم زندگی نمیکنیم

فک نمیکنم  برو داد گاه. سوال کن. یه فرم. دارن   که. پر میکنی برای اینکه پول نداری  ...

نمیدونم بخدا اصلا گیج شدم به شدت افسرده شدم جریان خیلی مفصله . اما شوهرم اعتیاد داره اصلا خرجی بهم نمیده . 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز