بارانیده مدیر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 عنوان یه چک در وجه حامل رو چه جوری پولش کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 65 پست مال بانک تجارته. از جیب شوهرم پیداش کردم میخوام انتقام همه این سالها رو ازش بگیرم خدا کنه بتونم پولش کنم تا شوهرم نفهمیده 1397/06/06 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانیده مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 پول توش نبود میپرسه برگشت بزنم یا نه باید بگی نه دیگه و چک و بذاری سر جاش اونجا یعنی ب کاهدون زدی آخه هیچ تاریخیم نداره
میناوش عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 7148 عزیزم میدونم حامله هرکسی میتونه پاس کنه. من شما و همه. ولی وقتی اعلام سرقت کرد پای آگاهی میاد وسط و ... بابااااا شوهز استارتر نمیتونه ثابت کنه ک خودش با رضایت شخصی اینو نداده به استارترالان من ی کالایی رو از شما میخرم و در ازاش چک میدم به شما در وجه حاملفرداش میرم شکایت میکنم ک چکم دزدیده شده پلیس شمارو میگیره پس!!! نه اینطور نیس دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4082 اعلام مفقودی چک رو 3روزه پیگیری میکنن . حتی اگه قبل پاس شدن چک بفمهمه میتونه جلو چک رو ببنده بعد پاس شدن یه خورده سخته پیگیری
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 [QUOTE=67655455]زندگی کجا بود دلت خوشه ها[/QUOTE اگه زندگیتو نمیخای. مهریتو اجرا بززاری بهاره تا ازت شکایت کنه بگه دزدی کردی. طلاقت میدم مهریتم نمیدم بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
بارانیده مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 واسه پنچ تومن میخای شر بپا کنی ؟؟؟چرا اکه ثابت کنه دزدیو میتونه چکار کنم شوهرم دوازده ساله منو تو فقر مطلق فرو برده آرزو و حسرت همه چیز به دلم گذاشته حتی یه سفر منو تو عمرم نبرد
بارانیده مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 [QUOTE=67655455]زندگی کجا بود دلت خوشه ها[/QUOTE اگه زندگیتو نمیخای. مهریتو اجرا بززاری ... باورتون نمیشه هیچ پولی ندارم وکیل بگیرم برا به اجرا گذاشتن مهریه هم شنیدم باید برا هرسکه پول بریزم به حساب دولت
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4082 چکار کنم شوهرم دوازده ساله منو تو فقر مطلق فرو برده آرزو و حسرت همه چیز به دلم گذاشته حتی یه سفر منو ... عزیزم این راهش نیست با پنج تومن کاری نمیتونی بکنی باید درمورد همسرت اصولی تر تصمیم بگیری
aarezoo عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 10729 بعد پاس شدن یه خورده سخته پیگیری نه عشق چون اسم و شماره ملی اینا ثبت میشه تو سیستم کلانتری نامه میده واسه بانک صاحب چک میره استعلام میگیره . کلا 3روز طول میکشه
بارانیده مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 پول توش نبود برگشت بزن😃😃😃 وای نه. اصلا هنوز دودلم این کارو بکنم یا نه . یکم میترسم
بارانیده مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 عزیزم این راهش نیست با پنج تومن کاری نمیتونی بکنی باید درمورد همسرت اصولی تر تصمیم بگیری چکار کنم مثلا میشه لطفا ی سر به تاپیکام بزنید به خدا دیگه دارم دق میکنم
katalizooor عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 423 چکار کنم شوهرم دوازده ساله منو تو فقر مطلق فرو برده آرزو و حسرت همه چیز به دلم گذاشته حتی یه سفر منو ... حتما تو شرایط بدی هستی ولی ب فکر آبروت هم باش همه حا پخس نکنه زنم دزده برات بد باشه فکر همه جای کارو بکن اگه میتونی قانونی مهرتو اجرا بزار
tina_tina عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 4082 نه عشق چون اسم و شماره ملی اینا ثبت میشه تو سیستم کلانتری نامه میده واسه بانک صاحب چک میره استعلام ... آهان از اون لحاظ که بفهمن کی گرفته آره ولی شکایت و تشکیل دادگاه و اینا بیشتر از یه سال طول میکشه
بارانیده مدیر استارتر عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 15965 حتما تو شرایط بدی هستی ولی ب فکر آبروت هم باش همه حا پخس نکنه زنم دزده برات بد باشه فکر همه جای کارو ... قانونی هم پول میخواد فقط بخوام با یه وکیل حرف بزنم کلی پول میخواد . کو پولم