2777
2789
عنوان

یه چک در وجه حامل رو چه جوری پولش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 65 پست
عزیزم میدونم حامله هرکسی میتونه پاس کنه. من شما و همه. ولی وقتی اعلام سرقت کرد پای آگاهی میاد وسط و ...

بابااااا شوهز استارتر نمیتونه ثابت کنه ک خودش با رضایت شخصی اینو نداده به استارتر

الان من ی کالایی رو از شما میخرم و در ازاش چک میدم به  شما در وجه حامل

فرداش میرم شکایت میکنم ک چکم دزدیده شده پلیس شمارو میگیره پس!!! 

نه اینطور نیس

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=67655455]زندگی کجا بود    دلت خوشه ها[/QUOTE اگه زندگیتو نمیخای. مهریتو اجرا بززاری بهاره تا ازت شکایت کنه بگه دزدی کردی.  طلاقت میدم مهریتم نمیدم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
واسه پنچ تومن میخای شر بپا کنی ؟؟؟چرا اکه ثابت کنه دزدیو میتونه 

چکار کنم شوهرم دوازده ساله منو تو فقر مطلق فرو برده آرزو و حسرت همه چیز به دلم گذاشته حتی یه سفر منو تو عمرم نبرد

[QUOTE=67655455]زندگی کجا بود    دلت خوشه ها[/QUOTE اگه زندگیتو نمیخای. مهریتو اجرا بززاری ...

باورتون نمیشه هیچ پولی ندارم وکیل بگیرم برا به اجرا گذاشتن مهریه هم شنیدم باید برا هرسکه پول بریزم به حساب دولت

چکار کنم شوهرم دوازده ساله منو تو فقر مطلق فرو برده آرزو و حسرت همه چیز به دلم گذاشته حتی یه سفر منو ...

عزیزم این راهش نیست با پنج تومن کاری نمیتونی بکنی باید درمورد همسرت اصولی تر تصمیم بگیری

چکار کنم شوهرم دوازده ساله منو تو فقر مطلق فرو برده آرزو و حسرت همه چیز به دلم گذاشته حتی یه سفر منو ...

حتما تو شرایط بدی هستی ولی ب فکر آبروت هم باش همه حا پخس نکنه زنم دزده برات بد باشه فکر همه جای کارو بکن اگه میتونی قانونی مهرتو اجرا بزار

نه عشق چون اسم و شماره ملی اینا ثبت میشه تو سیستم کلانتری نامه میده واسه بانک صاحب چک میره استعلام ...

آهان از اون لحاظ که بفهمن کی گرفته آره ولی شکایت و تشکیل دادگاه و اینا بیشتر از یه سال طول میکشه

حتما تو شرایط بدی هستی ولی ب فکر آبروت هم باش همه حا پخس نکنه زنم دزده برات بد باشه فکر همه جای کارو ...

قانونی هم پول میخواد فقط بخوام با یه وکیل حرف بزنم کلی پول میخواد . کو پولم