2777
2789
عنوان

چت های من با استادم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 154317 بازدید | 274 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم شما اول مشکلتو با سن خاستگار حل کن بعد به ایشون فکر کن اگر سن برات واقعا مهمه جواب نده چون حقیقتش فکر کنم پشیمون بشی

من 18سالگی یکی از استادا ترم یکم خاستگارم بود اونموقه 28 بود فکر کنم بهش جواب رد دادم 

حدود 1 سال بعد ایشون ازدواج کرد و من 2 سال بعد از اخرین باری ک ایشونو تو مجردی دیده بودم دیدمش ینی تو 30 سالگیش 

با اینکه خیلی قد بلند و خوشتیپ بود اما یهو انگار به اندازه یه مرد با دو تا بچه شده بود و اونموقه من فقط 20 سالمبود با خودم گفتم خداروشکر وگرنه الان بدجوری تو ذوقم میخورد

اِمتیس_شورشو_درآورده#  😅😅😅 منظورت این بود😆😢

خودم-بد-ترم#  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
نمیدونم والا من ک اصلا فکرشمممم نمیکردم وقتی بهم گفت پی ام بده قصدش این باشه وای مردم من اصلا

چرا نصف شب ب مرده پیام دادی 

لابد فکر کرده ببخشید ببخشید تو از اوناشی 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤

من با توجه به اینکه خودم با استادم نامزد کردم و قبلش هم یه استاد دیگم ازم خواستگاری کرده بود میگم این آدم یه جوریه پیاماش. هیچکدوم از موردهای من چه نامزدم و چه اون قبلی که رد کردم اینجوری پا جلو نذاشتن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
من حس خوبی نسبت به حرفاش نداشتم.نیتش به نظرخیرنمیاد.عزیزم بهش رونده...اگه دیدی زیادی میگه قصدم خیرخی ...

اصلا خیلی سنش بالاعه

بنطرت چجوری ردش کنم تا پیله نشه؟

چون میترسم پیله کنه بهم و منم وابسته بشم یا علاقمند