2777
2789
عنوان

چت های من با استادم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 154317 بازدید | 274 پست

استارتر غش نکنی..بدون شک الان داری تو خونه بندری میرقصی و هی آرایش میکنی و میری جلو آینه یه ور نگاه میکنی و تند تند پلک میزنی 

به مامانت بگو آب قند بهت بده 😂

الکی فردا حلقه دست نکنی هر جا رفتی 

اول بزار سر بگیره 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی آدم ۳۲ ساله بعیدِ اینجوری حرف بزنه اونم برا ازدواج . مثلا اینکه گفته دوس دارم تا صبح باهات چت کنم ...

اره اینم حرفی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اها فک کردم منو دعبا کردی هشتگ میذارم الکی محض خنده😅

نینیسایتی-ها-شورشو-د-ر-میارن#  

خ‍خخخ دارم تمرین میکنم  ‍  

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خداشانس بده منم موخام ازاین استادا😭😭😭

سلام فرناز خانوم پروژه ها رو فردا بهتون تحویل میدم با تشکر استادتون ❤

اگه بنابر فضولی نیست میشه بپرسم شما چند سالتونه ❤

فقط ی سوال من خیلی وقته میخوام به شما ی پیشنهاد بدم ولی جراتشو پیدا نکردم ، رسما میخواستم بپرسم با من ازدواج میکنید 💐💐🍰🍰 ، لطفا تا چند روز فکر کنید دوس ندارم نه بشنوم 😉😌

گرچه دوست داشتم تا صبح حرف بزنم باهاتون ولی نمیخوام مزاحم بشم دوس دارم به پیشنهدم فکر کنید . 

شبتون بخیر خوب بخوابی ❤😪😪

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅 اینم از استادی که میخواستی 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

واااای چ هیجان انگیز😙😍😍

عااااشق شده عاااشق

خوش ب حالت.

دختر روش فکر کن و حتما جواب بله بده😁😄😄

استاد من عاشقم شد منم عاشق اون بعد خاک تو سرش ی دفعه رفت با یکی دیگه عقد کرد

گاوووو

دقیقا مثل تاپیک دیشبی

اونم همین بلا رو سر دختر معصوم آورده بود

🌹
ی آدم ۳۲ ساله بعیدِ اینجوری حرف بزنه اونم برا ازدواج . مثلا اینکه گفته دوس دارم تا صبح باهات چت کنم ...

دقیقا

اونم ی کسی ک در جایگاه استاد من بوده

و اونقدر رسمی برخورد داشتیم باهم

من خودم مونده بودم از تعجب

واقعا نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم چجوری بفهمم قصدش چیه