2777
2789
عنوان

چت های من با استادم+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 154429 بازدید | 274 پست
نمیدونم والا ی روز تیروئید ی روز دندون درد ی روز چشمم  مامانم میگه شدی سلطان دردها😢😢😢😢

غلامتم سلطان

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نمیدونم والا ی روز تیروئید ی روز دندون درد ی روز چشمم  مامانم میگه شدی سلطان دردها😢😢😢😢

ایشالا خوب میشی ، برات دعا میکنم 💚💛💜💙

😔😔😢😢😢😭😭😭😭😣😣

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی😑 انکار نمیکنم خوشم نیومد ک ابراز علاقه کرده ولی واقعا هیچ حسی ندارم باید برم تونخش وای من ...

ریلکس مثل قبل

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
منم خواستم بگم منم صدا کنید دیدم تعداد زیاد شد سکوت کردم😂😂

شما هم منشن میکنم😁😂😂😂

فقط اسماتون یادم نره خوبه🙂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

فکراتو بکن و اگه جوابت مثبت بود بگو بیاید اجازه اشنایی بیشتر از خانوادم بگیرید 

نری یهو فاز رفاقت برداری ک اگع خوب باشه از دست میپره و اگه خوب نباشه تو میپری

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
والا مثلا استاد هم هست من میگم بخاطر این غلط املایی ردش کنه بره😂😂😂

من خیلی رو این چیزا حساسم مجرد که بودم طرفم دیپلمم داشت این اشتباهات املایی رو نمیتونستم باهاش کنار بیام بیشتر خواستگارام‌و سر همین موضوع یه بهانه ای جور کردم دکشون کردم 😂😂😂😂

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

واااعای خیلی باحال بود 

من ب جات دارم ذوق میزنم 😄😄😄🙄🙄

دوسش نداری ؟

این خیلی باحاله که استادت عاشقت شده 

واااااعااای خیلی خوبه 

😻😻

مبارکه مبارکه مبارک 

نه.ب.جوگیری😂# 😂😂

واقن نمیدونم چرا نیش من بازه 

نه#.به.نیش.باز

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹