2777
2789
عنوان

تو تاریکی تو کوچه دارین میاین سمت خونه یهو از پشت سر صدای پا میشنوید

| مشاهده متن کامل بحث + 2643 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااعااای  من جای تو بودم چار پنج تا لگد میزدم اونجاش که دیگه هوس جون گفتن نکنه فک کن اهههههه ...

گفتم نزنمش بمیره بیفوته گردنم😂😂😂

آخه یکی تو شهرمون میزنه باکیف تو سر مزاحمه

میوفته زمین سرش میخوره به لب جوب میمیره

به جرم قتل عمد دستگیرش کردن😢

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
یه بار یه ماشینه واستاد پیشم گفت آدرس میخوام  رفتم جلوتر دیدم عوضی شلوار پاش نبود😑 دبیرستانی ...

خیلی پستن تا دور روز حال آدم‌ گرفته میشه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
۱۴ ۱۵ ساله بودم کلاس زبان میرفتم تو راه پیرمرده *** گفت جون ***بخورم آنچنان با کیفم زدمش پرت شد عقب ...

اووووفففف😂😂😂

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖
خاطره این سبکی ندارم چون جوری تو خیابون راه میرم انگار شمر راه میره هر کی اینکارو کنه سرش و از بدنش ...

جووووووون# 😂😂😍😍😍

خیلی پستن تا دور روز حال آدم‌ گرفته میشه 

دو روز که سهله🙄

هنوزم واضح جلو چشممه

لامصب تو چیزای دیگه‌حافظه م اینقدر هم خوب نیستااا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ما یبار مشهد بودیم تو شلوغی شهادت با یه خانمی دوستم بود رفتیم بیرون کیپاکیپ آدم میرفت میومد نزدیک حر ...

وایییییی ینی تصورش کردم مردم از خندههعهه😂😂😂😂😂

آره یبار بعد از ظهر یه موتوری اومد جلوم یه نگاه بهم کرد و رفت پشت سرم...یه حسی بهم گفت یه غلطی میخاد بکنه ...شروع کردم دویدن دیدم واقعا موتوروگذاشته و داره دنبالم میدوئه رسیدم درخونه بابام اینا ازشانسم درباز بود یه جیغ زدم وخودمو پرت کردم تو خونه ولی بیشرف اومد تو دستشو زد رو....و فرار کرد.داداشم با شلوارک دوید تو کوچه ولی نرسید بهش.اگه در بسته بود معلوم نبود میخاس چ بلایی سرم بیاره

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک
هیچوقت شبا از محیط بسته و پشت درختا نرید، بیاید وسط خیابون و تو نور. احتمال دزدی و اخاذی و... خیلی ک ...

آرررهههه😓😓😓

یه بارم یه ۲۰۶ وایساد یه چیزی گفت فکر کردم‌ادرس میخواد گفتم‌بله گفت چند میگیری یه لگد به ماشینش زدم ...

من بودم می گفتم چند ؟؟

جواب میداد میگفتم با ننت ارزون تر حساب می کردنا😀😀😀😀😀😀

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

منم تو خیابون کفشم باز شد چادری هم هستم البته این خاطره مال مجردیمه خم شدم کفشمو درست کنم یه بی شرفی دستشو قششسنگ مالوند پشتم سرمو بلند کردم ببینم کیه باورم نمیشد درست میبینم یه مرد کت و شلواری و کیف سامسونت به دست.من فکر کردم یه پسر علاف بود ولی یه مرد عوضی کثیف بود.

خیلی بد بود فقط بلند بلند فحشش دادم تا آبروش بره.اونم سرعتشو زیاد کرد دررفت😠