کارتون درون و بیرون رو براش گذاشتم خاله بازی کردیم قایم باشک نقاشی توپ های نرم ((با جوراب هم می شه درست کرد)) به دیوار زدیم باهم و حالت مسابقه گذاشتیم .چون بد غذا بود مسابقه تند تند غذا خوردن هم گذاشتیم قل یا پوچ هم بازی کردیم اخر سر هم مثلا تو خاله بازی شب شد و ادای خوابیدن دراوردیم و من یهو پاشدم دیدم خوابیده بعد با خیالی اسوده به کارام رسیدم 😅😅((تقلب))
جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نقاشی توم های نرم چیه؟ من خودم یه پسر کوچولو دارم گاهی بازی کم میارم
جدا جدا منظورم بود نقاشی کردیم بعدا توپ ها نرم ((از عروسک های نرم که پلاستیک هیچ جاشون نداشته باشه و جوراب گلوله شده هم می شه استفاده کرد)) میزدیم به دیوار و....یه کار دیگه ام که یادم رفت تو یه پتو سبک بچه رو بزارید و خودتون دو گوشه اون ورش رو بگیرید و به یکی هم بگید اون یکی دو گوشه رو بگیره حالت تاب می شه خیلی اروم تکونش بدید و شعر بخونید بچه ها خوششون میاد فقط تند تند تاب ندید
جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم