2777
2789
عنوان

آیا حقیقت داره+عکس

830 بازدید | 24 پست

بچه ها این حقیقت داره؟ یعنی یکی بخواد بچه دار شه و مشکل داشته باشه انقددد آمپول میزنه تو ۴ سال؟ یعنی هر روز آمپول؟ بمیرم😔

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😔

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

حقیقت داره ولی همه که اینجوری نیستن ...زنداداش من روزی دو تا امپول میزد میشه ماهی 60 تا و جمعا 420

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من خودم روزی یدونه دور ناف میزدم  ولی خیلیا روزی دو تا همین امپول و میزنن با ی آمپول دیگه عضلا ...

الهی بگردم... ایشالا همیشه سالم و خوشحال باشین با یه نی نی تپل و سالم

این تعداد ی که گفته با عکس نمیخونه هرچی رو باور نکن  بعدشم هر کی بدنش و مشکلش متفاوته

میدونم‌. آخه نوشته ۴سال برام سوال شد

حقیقت داره ولی همه که اینجوری نیستن ...زنداداش من روزی دو تا امپول میزد میشه ماهی 60 تا و جمعا 420

واییی الان بچه دار شد؟ چه آمپولیه آخه روزی ۲تا