2777
2789
عنوان

با بی توجهی شوهر باید چجوری رفتار کرد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 27 پست

هیچی خودت برو باهاش صحبت کن اگ دیدی بازم بیخیاله مثل شوهر من کلا بیخیال شو کلنجاررفتن با اینا فایده نداره

منک امشب سالگرد ازدواجم بودم دیدم کاری نکرده گفت خوابم میاد دیگ منم گفتم ب درک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من يك چي ي متوجه شدم از تمام اين چند سال عمري كه گرفتم و با مرداي مختلف در ارتباط بودم حالا هر رابطه اي كاري دوستي هرچي 

هرقدر اين موجودات رو ناديده تر بگيري نه كم توجهي و بد حرف زدنا اصلا اين كه برات مهم نباشه زياد كلا جذبت ميشن من الان با يكي دوست شدم اوايل رابطه حاظر برد رگشو برام بزنه حالا كه من وابسته شدم اصلا ١٨٠درجه تغيير كرده 

كلا هرچي بي اهميت تر باشي باهاشون هم خودت راحت تري هم براي اونا عزيز تري -___-

بي لياقتا(بلانسبت)

پريچهرَم💁🏻
مثلا من چطوری بی اهمیت باشم نسبت به شوهرم میشه بگی چیکار کنم 

[QUOTE=67650835]من اخه شوهر ندارم كه راهنماييت كنم در زمينه دوست پسر ميتونم زياد پيگيرش نشي مثلا كجايي و چيكار ميكني 

از بي اهميت بازياش ناراحت نشي اصلا به روشم نياري 

و يك چيز ديگه كه خيلي مهمهههه اينكه خودت رو اولويت قرار بدي مثلا باشگاهتو حتما برو كتابتو حتما بخون رژيمتو رعايت كن و و و و يادت باشه اول خودتي دوم خودتي سوم خودتي چهارم همسرت و خانواده اونجوري كلا هم خودت راحت تري هم اون جذب ميشه 

پريچهرَم💁🏻
اینقد زندگی ها سخت شده خوب مردها هم برای تامین زندگی تحت فشار سختی هستن زیاد ناراحت نباش بهش محبت کن ...

درسته ک باید محبت کرد زن هم محبت میخواد خب اونم ادمیزاده از صبح تا شب بشور بپزجمع کن خستگی نداره؟؟شب ک شوهره میاد خسته کوفته میره بخوابه میخای ی حرفی بگی سگ میشه واسه پاچه گرفتن بخاد نظری ام بده میگه چرا خسته ای چکار کردی مگ بنظرم بی چشم و روان زیاد محبتشم هاری میگیرن بیخیال باشی ینی کلا نادیده بگیری ک نیستن خودتی و خودت😊😊😊

[QUOTE=67650835]من اخه شوهر ندارم كه راهنماييت كنم در زمينه دوست پسر ميتونم زياد پيگيرش نشي مثلا كجا ...

دیگ اهمیت نمیدم ب بی توجهیاش  ولی باشگاه و کتاب و ... تعطیل . رژیمم ک نیاز ندارم