2777
2789

من خییییلی کم در یک سااال به صد تومن نمیرسه

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

مامانم برام میخره،زیاد پولمو واسه لوازم ارایشی نمیدم چون سریع تموم نمیشه مثلا رژ گونه ی پارسالمو هنو دارم...یا مثلا الان ده تا رژلب دارم  که هنو تموم نشده.کلا خوب وسایلمو نگه میدارم و پولمو واقعا برای چیزایی که نیاز دارم خرج میکنم...شیک هستم ولی نه با ول خرجی با چیزایی که دارم.نه خسیسم نه ول خرج یعنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چرا توانقدر دوست دارم اخهههههههههههه😐عصبی شدم انقد دوست دارم😑😑

😂😂😂

مهربوووون 🌷🌷

نظر لطف و محبتت ❣️❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من کرم مروان خیر میخرم ریمل مای خط چشم پاریس بقیشم مهم نیست. 😐😐منم مارک بخرممممم😌

خخخخ چه باحالی دوستم😚

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

هرماه# نه مگه چیه 😂😂😂😂 شش ماه یه بار مثلا من از عید فطر تا الان نکرفتم بیستر ریمیل و رژ میگیرم با مداد ابرو و لب و پینکک ماسک

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

مقياسو كم گرفتي 😑😑😑😑

ميگفتي سالانه يا ٦ماه يكبار

اخه خيلي كم ميشه لوازم ارايش سر ماه تمموم بشه 

نميدونم شايدم تموم ميشه 

،،،

من كلا همه رو باهم تمموم ميكنم و باهمم ميخرم 

هربار ك ميرم خريد ٦ماه يبار ميشه 

٣٠٠تومن 

فقط زد افتابم ايرانيه 

بقييه همه خارجي

من عید یه ریمل و کرم و رژلب و مداد ابرو خریدم کلا ۱۵۰ تومن

ولی باور میکنین هیچ کدومو استفاده نکردم

فقط ضدافتاب میزنم و یکم رژ

برا پوستم روغن نارگیل و روغن زیتون و ابرسان میزنم به ابرومم روغن کرچک

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
یبار تو تاپیک یکی عکس رژموگذاشتم قیمتشم پرسیدن گفتم چون استارتر رژ خوب میخواس خب منم قصدم معرفی بود ...

زنگ بزنم بيان ببرنت؟؟؟😡😡😡

خداييش٢٠٠تومن پول رژ😍خيلي خووووبه من تحسينت ميكنم 

هميشه واسه صورت باي. بهتررررر ين مصرف بشه 

اينقدر دوس دارم مثلا ي ادكلن مليوني بخرم😅يا ي كرم ٥٠٠/٦٠٠تومني 

مث مك و استي لادر

ولي پولشو واقعا ندارم 😅

اونايي ك دارين نوش حونتون خوبشو بخرين عشق و حال دنيارو بكنين😍😍😍😍

منم لوازم ارایش زیاد# استفاده میکنم ولی بازم ماهی یه با نمیشه

تقریبا هر6ماه یکبار اونم دور و بر 1ونیم و اینا میشه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
روغن کرچک براچی میزنی ابروت؟؟؟

تو نی نی سایت گفتن برا رشد ابرو خوبه

من از ماه رمضون به بعد میزنم خوب بوده

روغن فندقم میگن خوبه

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍