2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز پارسال جشن گرفتیم امسال پای مادر شوهرم شکست نتونستیم جشن بگیریم.. الانم ک از خونه مادر شوهر اومد ...

آخی عزیزم شاید مشغله داشته فراموش کرده اول خودت بهش تبریک بگو یادش بیاد 😉

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
انشالله با کسی ک لایقتونه زندگی بسازی..

ممنونم عزیزم گفتم ک بدونی همیشه خداروشکرکن توهرشرایطی باشیم ازمابدترش هست که میتونستیم ماهم اونجوری باشیم ولی نشدیم ب لطف خداتوهم خوشبخت شی درکنارهمسرجانت

نزار بخابه برو ببوسش شاید اونم مثل تو منتطر تبریک بوده

رفتم بغلش تبریک گفتم اصلا انگار ن انگار.. میخواستم یکم مرور خاطرات کنیم میگ خوابم میاد ب دقیقه نکشید خوابش برد منم دارم از حرص میترکم

تواین مشکل وفشاری که به دوش مردهای طفلک هست یکم کمتر حساس باشیم نمیگم کارشون خوب بوده ولی عزیزم شاید ذهنشون درگیره یه یادآوری کن خوبه گلم نذارشبتون تلخ شه عشقتون مانا

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
ممنونم عزیزم گفتم ک بدونی همیشه خداروشکرکن توهرشرایطی باشیم ازمابدترش هست که میتونستیم ماهم اونجوری ...

ممنونم گلم... ناشکر نیستم ولی بلاخره ازش انتظار داشتم حالا فهمیدم که نباید داشته باشم

رفتم بغلش تبریک گفتم اصلا انگار ن انگار.. میخواستم یکم مرور خاطرات کنیم میگ خوابم میاد ب دقیقه نکشید ...

هعییییی مرداست دیگر منم ۱۱ سالگرد ازدواجمون هر روز با خودم میگم ینی یادشه یا میزنه تذوقم

چی‌بگم والا😑