2777
2789
عنوان

از کدوم شخصیت اینستا متنفرین یا دوست دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4426 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون دختره ندا بی ادب احمق عقده ای روانیه کسی که دیده میدونه چی میگم،.،،، من رو سرج دیدم فیلماشوو خیلس احمقع

٭"بـرای ظهـور آقا امام زمـان صلوات بفرستید،💕٭یه صلواته کوچولو هم واســه دل خـودم ممنوم،"٭😊
جواد خواجوی باحاله همشهریمونه خخخخ

جِواد آقا نگا کُنِن😂😂😂😂ما خونوادگی میشینم پای کلیپاش مخصوصا فوتبالیا عالی بودن

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من از هزينه و طناز مهربان خوشم مياد ميخندم همش 

از اين سلام با مرام و دوست دختر سابقش متنفرم همچنين اين تينا و شوهرش با تبليغاتاي چرتشون و ايت دختره غذا نديده مهديس

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

از مهدیس فود و تینا انتظاری و ندا یاسی و اون دوجنسه دیانا متنفرم از بقیشونم بدم میاد

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

من شخصیت شاهین صمدپور رو خیلی دوست دارم و تلاش های اجتماعیش... چون خودم دوتا بچه دارم... 

از شاخهای اینستا هم واقعا چندشم میشه... چه مرد چه زن

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️