2777
2789
عنوان

سلام اونایی که نی نی دارن پوشک پمپرز چنده الان سایز چهار

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 27 پست
واقعا که راست میگی شما دیگه باید قید راحتی وزد 

#  تا ما یادمونه می گفتن بچه بغل خونه شوهر کهنه شوری

ما هم رفتیم درس خوندیم نیفتیم تو بازی کهنه شوری

و نمی دانستیم به لطف حضور پوشک و پمپرز دقدقه ای نخواهد ماند.

عمرمون رفت زندگی رفت تو چهل و یک سالگی باید عشق مادر شدن لحظه به لحظه ذوبت کنه.

فقط برای اینکه تو گوشمون کرده بودند کهنه شوری رو....و چه می دانستیم پوشک و پمپرز در میان مادران نوجوان مصرف کنندگان بیشتری دارد.

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت ترک اش حدود ۷۰ تومنه  کوچولوت چند وقتشه؟

پنج ماه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
#  تا ما یادمونه می گفتن بچه بغل خونه شوهر کهنه شوری ما هم رفتیم درس خوندیم نیفتیم تو بازی که ...

ازچی دلخوری انقدر دختر خوب 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
اینهمه خواستگار و زندگی راحت رو بخاطر کهنه نشستن از دست دادم

عزیزم ان شاء الله به زودی عروس بشی وخوشبخت بشی مگه چندسالته که این طوری میگی من خودم توسیزده سالگی عروسی کردم پانزده سالگی پسرم ونوزده سالگی هم دخترمو حامله شدم الانم عصبی وافسرده درخدمتتون هستم بیست سالمه ببینی روحیه ی داغونی دارم احساس میکنم شصت سالمه تازه همسرم خیلی مهربون وبادرکه 

عزیزم ان شاء الله به زودی عروس بشی وخوشبخت بشی مگه چندسالته که این طوری میگی من خودم توسیزده سالگی ع ...

41سالمه

یک عمر از دست همه فرار کردم هرجارفتم چندتاخواستگار سمج اذیتم کردن.مردم.حرفهاشون نگاههاشون.که دختر خوب نباید تنهابمونه.35سالگی عروس شدم.دوتاسقط عدم تشکیل قلب داشتم الان هم که حامله نمیشم. باید به گور ببرم کهنه بچه شستن رو.

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست
41سالمه یک عمر از دست همه فرار کردم هرجارفتم چندتاخواستگار سمج اذیتم کردن.مردم.حرفهاشون نگاههاشون.ک ...

کجا زندگی میکنی خوب بر مراکز رویان یاآی وی اف کن 

نمیخوام برم

مگه بچه نمی خوایی خوب تلاش کن دیگه

اینهمه میرن لقاح میفته چندبار...هربار۱۵میلیون

خیلی هام همون دفعه اول میشه ولی عمه ی من توچهل سالگی ازدواج کرد بعد دوسال حامله شد که سقط شد الان چهل وچهاره یه دختر یه ساله داره خیلیم نازه خدا به توهم میده ان شاء الله راستی همسرت چیزی نمیگه