2777
2789
عنوان

دوستان آشنا ب ویزا و دعوتنامه دادن بیاید ببینم مادر شوهرم کلک زده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 34 پست
بايد يه وابستگي داشته باشين اينجا دولت اونجا اجازه نميده 

خب من عروسشم همسر پسرش 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
بگو هیچکدوممون نمیایم یا باهم یا اینکه هیچی😂😂😂

آره واقعا

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان پس قبلا هم بوده ک فقط واسه یک نفر میشده دعوتنامه فرستاد؟

تعداده مهم نيست بيشتر نسب مهمه واسه اونا مثلا زن و شوهر اگه با هم باشن احتمال اينكه بخوان بيشتر  بمونن بيشتر ميشه واسه همينه كه اجازه نميدن

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
آره واقعا

گلم دعوتنامه رو بگذارید کنار منت داره جفت تون برای ویزا اقدام کنید و نگیر فامیل دارید چون ممکنه به این دلیل ویزا ندن بگید ایران کار و بار درست دارید اگر ویزا اومد با هم برید تکی اصلا 

وابستگي به اينجا رو ميگم عزيزم يه دليل برگشت و اينا مثلا  شوهرت اينجا باشه

آهان

گلم دعوتنامه رو بگذارید کنار منت داره جفت تون برای ویزا اقدام کنید و نگیر فامیل دارید چون ممکنه به ا ...

منت نداره مامانشه 

وابستگي به اينجا رو ميگم عزيزم يه دليل برگشت و اينا مثلا  شوهرت اينجا باشه

اگه  برنگردن ایران پول دیپورتوازاون خانواده ک دعوتنامه فرستاده میگیرن ودیپورتشون میکنن

بچه ها مزایای دعوت نامه چبه؟ هزینه هواپیما رایگان‌میشه؟ چیش رایگان میشه نخندینا_بلد_نیستم# &nbs ...

دعوت‌نامه زمان داره یک‌ماهه یا مثلا سه ماهه ... اون شخص خارج از کشور تضمین میکنه ک مهموناش سر موعد مشخص برگردن

من اطرافیانم هر کی رفته اروپا تنها  و بدون همسر رفته مگه کشورای قوزمیتی مثل لهستان و بلغارستان

نمیشده برای هر دو همزمان دعوتنامه بدن 

گویا حالتیه که کشور مقصد جانب احتیاط رورعایت میکنه که موندگار نشن

همون بلفی ام این کاربری قدیمیه منه که تازه یادم افتاده
2790
2778
2791
2779
2792