2777
2789
عنوان

ارزون ترین غذای ممکن واسه مهمون چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 67 پست
مزغ باید 25عدد رون یا سینه بخرم.....ولی خورشت دو کیلو گوشت میخواد.....   خودمم موندم خوزشت بدم ...

همه که یه رون کامل نمیخورن کنارشم سیب وبادمجون سرخ شده بزار هم تزیینه هم برکت غذات بیشتر میشه

مرغ ارزونتر در میاد خورشت باید گوشت و لپه و لیمو بخری ولی مرغ از تره بار بخر که ارزونتر بشه کنارشم برای سفره سبزی بزار و سالاد شیرازی و دوغ  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور غذا یکم بد نیست، حداقل یه سوپی چیزی هم بزار

خب پیش غذا سالاد ماکارانی میدم...ژله و سالاد کاهو و نوشیدنی هم هست دیگه سفره رو پر میکنه....

اخه بار اول ک اومدن سه مدل غذا وانواع مخلفات رو درست کردم اینسری ریگه میخوام ساده ترباشه

یه 

سوپ درست کن ،خورشت مرغ درست کن کنارش گوجه وسیب زمینی و بادمجون سرخ کن وسالاد شیرازی هم درست کن ،برنج هم برنج مژده میتونی دم کنی ،این ارزون ترین و آبرومندانه ترین غذاست

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
خب پیش غذا سالاد ماکارانی میدم...ژله و سالاد کاهو و نوشیدنی هم هست دیگه سفره رو پر میکنه.... اخه با ...

نمیدونم مهمونات کین زشت میدونی یانه ولی میتونی قیمه با تیکه های کوچیک مرغ درست کنی ...یا میتونی خورش مرغ و بادمجون درست کنی که مرغ هم زیادنبره

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

ته چین مرغ خوبه با قیمه.ته چین مرغ واسه ۲۵ نفر نهایتا ی سینه کامل و درشت میخواد و نصف غذات تقریبا تامین میشه.اینجوری قیمه کمتر میخواد درست کنی در نتیجه گوشتم کمتر میخواد

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
خب پیش غذا سالاد ماکارانی میدم...ژله و سالاد کاهو و نوشیدنی هم هست دیگه سفره رو پر میکنه.... اخه با ...

واللا بنظر من قورمه و قيمه بخاطر گوشتشون گرون درمياد خودشم گوشت مجلسى بايد درشتر باشه بنظر من زرشك پلو با مرغ بهتره

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

اگر قصد دارید قیمه درست کنید می تونید تبدیلش کنید به قیمه بادمجون.

حساب کتاب کنید گاهی دسرها و سالادها خیلی پرهزینه میشه ... میتونید اونا را حذف کنید یا ارزون تر برگزار کنید

# سفره تون پر برکت