2777
2789

خانما بیان هرکدوم راهکاری دارین برا زنده موندن تو این گرونی بگه چکارکار کنیم کمتر خرج بشه مثلا غذامون هم خوب باشه هم ارزون یا چیزای دیگه هرکی هرچی بلده بگه مثلا واسه بچه هامون چیا بدیم بخورن هم مقوی باشه هم ارزون ،  هرکی بیاد اینجا پز بده سرشو میشکنم 😠😠😠

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یکی میاد میگه ماکه پولداریم اوضاعمون خوبه بقیه رو نمیدونم😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

😭😭😭 اگه حیاط دارین چیزایی مثل لوبیا گوجه، سبزی،خیار و... رو خودتون بکارین

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

گلم نمیشه که چیزای لازم رو نخری،

ولی دفتر خرج داشته باش و بدون چه قدر خرج میکنی و چهقدر تآ اخر ماه داره...

بعدم جوری خرید کن که هر روز نری، یه روز در میون یا دو روز یه بار...

من کلا صرفه جویی بلد نیستم

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
😭😭😭 اگه حیاط دارین چیزایی مثل لوبیا گوجه سبزی رو خودتون بکارین

دوتا گلدون رویحون دارم ولی حداقل دوهفته باید صبر کنم تا چین دوم دوباره قابل چیدن بشه😢

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

خوب میوه ازجاهای ارزون بگیرمثلاهلوازهمه ارزونتره یاخربزه وهندونه.گوشت هفته ای یه باردرست کن بقیشوعدس بده بخورن جای گوشت..دیگه آب وبرق وگازکمترمصرف کنید.تلفن فقط درحدضروری .مسافرت تعطیل .هله هوله نگبرین.

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

ما که پول دار و بی غمیم فقط اومدم ببینم کی به کیه 😂😂😂

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔