2777
2789
عنوان

چرا انقدر میخواین مچ بگیرین؟

199 بازدید | 31 پست

به نظرم ماهیت شبکه‌های اجتماعی و فروم‌ها دور هم جمع شدن و تبادل نظره. اگه کمکی از دستمون بر میاد که چه خوب، اگه نه هم بیخیال شیم. هرروز همه دوره میافتن که مچ فلان کاربر رو بگیرن، به فلان کاربر توهین کنن، فلان حرف رو ممنوع کنن. اینقدر جدی نیست واقعاً، یه سایته، همین و بس. من اینجا بارها ناراحت شده‌م، اولین باری که سؤال واسم پیش اومد یه سؤال راجع به مسائل جنسی بود و فقط اینجا میتونستم بپرسمش (در حالی که سایت کلاً حول محور برای مسائل زناشوییه) کلی توهین و اذیت شدم. یه بار در مورد افکار خودکشی و افسردگی‌م صحبت کردم و واضحاً ذکر کردم نیاز دارم چندساعت سرم گرم شه تا کمک جدی بگیرم و واسه همین اینجام، یه عده با وقاحت تمام گفتن چرا خودت رو نمیکشی راحت شی؟ یه بار دیگه عکسم رو گذاشتم که یه عده باز توهین کردن، چرا؟ چون چشمم درشته. 😂 گفتم گربه گرفتم باز یه عده اومدن برای توهین و من تنها کسی نیستم که بهش توهین میشه، توی خیلی از تاپیک‌ها و بحث‌ها میبینم که این رفتار دائماً اتفاق میافته. به نظرم این رفتارها و دخالت‌ها در شأن یه سری خانم بالغ که خیلی‌شون در شرف مادر شدنن نیست.

ول کن بزرگوار.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا

بعضیا اینقدر بی ادب و بی شخصیتن که هر چی با احترام باهاشون صحبت میکنی باز با گستاخی و بی ادبی و فحاشی جوابتو میدن ادعای فضل و ادب خانوادگی هم میکنن و از ترسشون و کم اوردنشون تاپیک هم قفل میکنن

چقدر بدبختن ادمایی که ندیده و نشناخته گستاخانه و بی پروا توهین میکنن گرچه باید برن روانپزشک تا کنترل اعصاب داشته باشن و مردم رو نگیرن والا😅

انسان های ناسازگاری که توی کوچه و خیابون میبینی  توی مجازی هم میتونن باشن دیگه

خب خیلی‌ها قوی‌ن و براشون مهم نیست این  توهین و تمسخری که اصطلاحاً بهش «سایبربولی» گفته میشه، اما ممکنه خیلی ها قوی نباشن یا توی شرایط خوبی نباشن و این رفتارها بهشون آسیب بزنه. مثلاً همون وقتی که من توی اوج افسردگی بودم شکر خدا انقدر قوی بودم که به حرف یه کاربر اینجا نشکنم ولی واقعاً «برو خودت رو بکش دیگه» نه حرف قشنگیه نه حرف درستی. چرا باید اینهمه آسیب بزنیم؟

ول کن بزرگوار.