2777
2789
عنوان

لذت بردن از مجردی

2690 بازدید | 76 پست

دوستان مجردم، شما چطوری از دوران تنهایی واسه رشد خودتون استفادع میکنید؟ چن وقتی فکر ازدواج خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود و مثل ادم های افسرده شدم اما امروز خوب دقت کردم به تک تک نعمت هایی ک دارم و نمیبینمشون تصمیم گرفتم شاد باشم و واسه خودم هدف انتخاب کنم و تلاش کنم تو رشته تحصیلیمـ بهترین باشم، میشه بگین شما چطوری از تنهایی لذت میبرید؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که متاهلم ولی همون موقع ها اهنگ میزاشتم م😂رقصیدم 😂کتاب میخوندم  گاهی بیرون میرفتم با دوستا ...

چند وقته ازرواج کردی ؟زودم مامان شدی؟

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
باشگاه میرم خرید میرم کلاس میرم ....البته دیگه خوشی زده زیر دلم میخام برم دنبال کار خخه یکم سختی بکش ...

منم همه اينا رو تجربه كردم وبعد رفتم سر كار 

الان خيلي بيشتر لذت ميبرم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

من مجرد بودم خیلی تور و سفر رفتم. باعث شد خیلی چیزا یاد بگیرم. اگه امکانش داری حتما مثلا کویر اینا برو

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من همین که میبینم ازصب تا شب دقدقه ای جز به قروفرم ندارم. ازمجردی لذت میبرم فعلا ..بعدم موهای پام درمیاد باخیال راحت هروقت حوصلم بشه اپی میکنم بعد ب این فج میکنم اگ شوهرداشتم محبور بودم سریع برش دارم دستامو به اسمون میبرمو خدای را سپاس فراوان میگویم 

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
باشگاه میرم خرید میرم کلاس میرم ....البته دیگه خوشی زده زیر دلم میخام برم دنبال کار خخه یکم سختی بکش ...

منم خیاطی میرفتم الانم گواهی نامه رو دارم میگیرم، اول مهرم میرم خوابگاه خخخ