2777
2789

فقط سینگلا 😒دونفره ها و این رلا نیان لدفا😆

سینگلا بیاین بگین چندسالتونه 

کارتون چیه😆

روزی چندتا خواستگار دارین😆

چرا تا الان مجرد موندین😆

و ازین حرفا

و اینکه تا کی قصد دارین مجرد باشین

😝

ملاکاتون چی چیه😆

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سینگل نیستم ولی اومدم ببینم یه مشت عذب جمع شدید دور هم میخواید چه کنید مراقبتون باشم دست از پا خطا کردید گزارش بزنم😁😁😁

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
جونم منو صدا کردی😩😩😩 # همه سینگلا

😆سلامتی همه سینگلا 

همه بدبختا😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

۲۱😒😒

تا الان ۲ تا خواستگار بیشتر نداشتم

یه دوست پسرم بوده

یه دونه هم یه وله غازی😑😑😑😑

تا کی نمیدونم مجرد میمونم 

منتظرم ببینم دوست پسرم میاد خاستگاریم یا نه

ولی چشمم اب نمیخوره😩😩😩😩😩

در کل ازدواجی نیستم حوصله شوهر داری ندارم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
۲۱ سالمه مجردم خیلیا دور و برمن  خواستگار خیلی دارم ولی داغونن اخریش شبیه عین الله باقر زاده ...

ای جان😂

شما روزانه براتون خواستگار میاد ؟😛 برا من میذارن شش ماه از اون قبلی ها بگذره بعد میان😒 من ازدواج ...

😆😆😆عاره 

الوی مثلا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز