ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
من سینگل نیستم ولی اومدم ببینم یه مشت عذب جمع شدید دور هم میخواید چه کنید مراقبتون باشم دست از پا خطا کردید گزارش بزنم😁😁😁
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
۲۱ سالمه مجردم خیلیا دور و برمن خواستگار خیلی دارم ولی داغونن اخریش شبیه عین الله باقر زاده ...
ای جان😂
فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما روزانه براتون خواستگار میاد ؟😛 برا من میذارن شش ماه از اون قبلی ها بگذره بعد میان😒 من ازدواج ...
😆😆😆عاره
الوی مثلا
فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40