2777
2789

فقط سینگلا 😒دونفره ها و این رلا نیان لدفا😆

سینگلا بیاین بگین چندسالتونه 

کارتون چیه😆

روزی چندتا خواستگار دارین😆

چرا تا الان مجرد موندین😆

و ازین حرفا

و اینکه تا کی قصد دارین مجرد باشین

😝

ملاکاتون چی چیه😆

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سینگل نیستم ولی اومدم ببینم یه مشت عذب جمع شدید دور هم میخواید چه کنید مراقبتون باشم دست از پا خطا کردید گزارش بزنم😁😁😁

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
جونم منو صدا کردی😩😩😩 # همه سینگلا

😆سلامتی همه سینگلا 

همه بدبختا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

۲۱😒😒

تا الان ۲ تا خواستگار بیشتر نداشتم

یه دوست پسرم بوده

یه دونه هم یه وله غازی😑😑😑😑

تا کی نمیدونم مجرد میمونم 

منتظرم ببینم دوست پسرم میاد خاستگاریم یا نه

ولی چشمم اب نمیخوره😩😩😩😩😩

در کل ازدواجی نیستم حوصله شوهر داری ندارم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
۲۱ سالمه مجردم خیلیا دور و برمن  خواستگار خیلی دارم ولی داغونن اخریش شبیه عین الله باقر زاده ...

ای جان😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما روزانه براتون خواستگار میاد ؟😛 برا من میذارن شش ماه از اون قبلی ها بگذره بعد میان😒 من ازدواج ...

😆😆😆عاره 

الوی مثلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40