محدثه2727 مدیر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 504 عنوان عاشق شدم | مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 52 پست بچه ها من عاشق شدم فکر کنم از یه نگاه شروع شد تو واگن قطار پسره همش منو نگاه میکرد تا برمیگشتم میدیدم داره نگاهم میکنهاز وقتی از قطار اومدیم بیرون و من دیگه ندیدمش یه حالی امهمش دوست دارم ببینمش ولی نمیدونم کجاست چیکار کنم دارم دیوونه میشم؟؟؟ 1397/06/05 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 28123 خب من رئیس واگن رو از کجا پیدا کنم دیگه از قطار پیاده شدم بعدشم رئیس قطار خیلی بیشعور بود میگفت بیا ... اصلا رییس قطار ولش کن برو پیش کارمندها براشون بگو من از یکی از مسافرها خیلی خوشم امده بود چطوری می تونم پیداش کنم مطمین باش انقدر خودشون خوششون میاد به جوانها کمک کنن یکیشون جواب درست نداد برو بعدی یه سری شکلات قلب قرمز خوشگل هم بخر که وقتی ازشون خواهش می کنی بزاری جلوشون برای ماجراجویی هم شده برو تلاشت بکن حداقل بعدا می دونی که تلاشت کردی و حداقل برای رسیدن به عشق شور و انرژی داری الهم عجل لولیک الفرج
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 28123 کاش فقط عاشق من میشدی عزراییل عاشقت بشه مرد بی حیا دنبال زن مردم راه افتادی!! الهم عجل لولیک الفرج
ghalebi عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 74 عزراییل عاشقت بشه مرد بی حیا دنبال زن مردم راه افتادی!! باشه عاشق نشو ببخشید اشتباه شد😂
محدثه2727 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 504 اصلا رییس قطار ولش کن برو پیش کارمندها براشون بگو من از یکی از مسافرها خیلی خوشم امده بود چطوری می ت ... راست میگی مرسی از همه انرژی و انگیزه ای که بهم دادی
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 28123 راست میگی مرسی از همه انرژی و انگیزه ای که بهم دادی فقط بدون که شمارش بهت نمی دن فقط ازشون خواهش کن که بهش زنگ بزنن و اجازه بگیرن که شماره بدن به شما یا نه ؟ یا اینکه شماره شما رو به اون آقا بدن ! اتفاقا خودشون هم این ماجراجویی ها را دوست دارن! فقط سفت و محکم باشه با یه حواب منفی ناامید نشو ! الهم عجل لولیک الفرج