2777
2789
تو ماه ترینی خوشگلم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مررررسی از نظر قشنگت خااانوم خوشگله

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
مررررسی از نظر قشنگت خااانوم خوشگله

به نظرم تو خیلی خوشگلتری😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خوشگلتری!!!!!معلوووومه !!!!!!

جدی میگی 😟😟😟😟 اون بانمک تره

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
به نظرم تو خیلی خوشگلتری😍😍😍

وای مرسی💓💓💓💓💓آخیش داشتم سکته میکردم😰😰😰😅😅😅😅😰😰😰😰😅😅😅😰😰😰😅😅😅

خب چی میشه بعدش عزیزم مثلا سلامت الان ابی رنگه برای چیه😅😅😅ببخشیدا😁😁

واقعا تا حالا از هشتک تو اینستا یا تل گرام استفاده نکردید؟ 😐😐😐

وقتی مثلا تو هشتک حس_خوب# رو سرچ کنی هرجای سایت در مورد حس خوب نوشته شده باشه رو پیدا میکنی البته اگه اونا هم قبل از نوشته شون از این هشتک استفاده کرده باشن 

نمیدونم منظورمو دقیق رسوندم یا نه

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤
واقعا تا حالا از هشتک تو اینستا یا تل گرام استفاده نکردید؟ 😐😐😐 وقتی مثلا تو هشتک حس_خوب# رو سر ...

عزیز من اینستا ندارم