2777
2789

⭐️

تو موبایلت  کد:   #06#* رو

شماره گیری کن،پس از شماره گیری، شناسه ی جهانی موبایلت که یک عدد 15 رقمیه مشخص میشه. به عدد هفتم و هشتم از چپ توجه کن....

اگر دو عدد 02 یا 20 بود

موبایل شما در امارات متحده عربی ساخته و کیفیت آن پایین است.

UAE

اگر دو عدد 08 یا 80 بود

موبایل شما در آلمان ساخته، و کیفیت آن عالی است.

GER

اگر دو عدد 01 یا 10 بود

موبایل شما در فنلاند ساخته شده و کیفیت آن بسیار عالی است.

FIN

اگر دو عدد 00 بود

موبایل شما در شرکت اصلی درج شده روی موبایل ساخته شده و کیفیت آن جزء بهترین کیفیت هاست.

BRAND

اگر دو عدد 13 یا 31 بود

موبایل شما در آذربایجان ساخته و کیفیت آن بسیار ضعیف و برای سلامتی شما ضرر دارد هرچه زود تر از شر آن خلاص شوید.

AZE

اگر دو.عدد 04 یا 40 بود

گوشی شما در هند ساخته و کیفیت آن پایین است.

IND

اگر دو عدد 05 یا 50 بود

گوشی شما در آمریکا یا جهت استفاده در آمریکا ساخته شده و کیفیت آن بسیار عالی است.

USA

اگردوعدد 06 یا 60 بود

گوشی شما در چین و با کیفیت اصلی ساخته شده و درجه 1و عالی می باشد.

CHN or PRC

اگر دو عدد 07 یا 70 بود

گوشی شما در ویتنام ساخته شده و کیفیت نسبتا خوبی دارد.

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نشد که

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مال من چینیه و درجه یکه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اوه شت 

ساخت اماراته😒

منو بگو فک میکردم سامسونگ مال کجاس😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

J7 دارم و ۰۷ مال تایلند...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مال من چینیه و درجه یکه 

گوشیت چیه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
برا منم همینطور😂😂

😂😂😂 نه_به_سامسونگ😂#  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز