2777
2789

سلام مامانای گل

دخترم چندروز دیگه تولد 2سالگیش هست, تقریبا روزی ۲وعده شیرخشک 150-160 سی سی میخوره, دکترش میگه شیر پاستوریزه اصلا خوب نیست و تا هر زمانی که شد حتی خودتون شیرخشک بخورید و شیرپاستوریزه مصرف نکتید چون جز بیماری چیزی نداره. الان من اگه بخوام دخترمو از شیر بگیرم تکلیفم چیه? از امروز شروع کردم از پوشک بگیرمش و بعد از اون میخوام از شیر بگیرمش, بچه که روزانه حتما باید یک لیوان شیر بخوره ولی دکترش میگه پاستوریزه خوب نیست, شیرخشک رو چکار کنم چجوری بدم چقدر بدم و چه زمان هایی??

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

فک کن دو لیوان داره شیر میخوره من میخام تا سه چهار سالگی ب دخترم شیر خشک بدم 

از اولش کم خورد 

من خودم حالم از پاستوریزه ها بهم میخوره انقد ک بد طعم شدن قبلنا روزی ی لیتر شیر میخوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرخشک رو تو لیوان بهش بدین

فاصله بین از پوشک گرفتن و شیر حداقل سه ماه باید باشه که استرس وفشار نداشته باشه برای بچه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کار برعکس می کنی اول از شیر بگیر هنوز واسه پوشک زوده، پسر من از یکسال و نیمه گی داره شیر پاستوریزه میخوره همه مملکت میخورم طوریشون نشده، شاید غلیظ نباشه ولی سالمه،

فک کن دو لی ان داره شیر میخوره من میخام تا سه چهار سالگی ب دخترم شیر خشک بدم  از اولش کم خورد& ...

خود دکتر تایید کرد که توی شیر پاستوریزه ها وایتکس میریزن, دختر منم از اول شیر کم میخورد الان که دو سالشه 160سی سی میخوره قبلا به زور 90سی سی یا 120تا میخورد

دکترت کیه که میگه شیر پاستوریزه بده؟؟؟عجب

بخاطر اینکه واسه آلودگیها و ویروس های داخل شیر مثل تب مالت و اینا کشور ما هزینه نمیکنه دارو از خارج بیاره واسه همین وایتکس میریزن توی شیر, پسر داییم دامپزشکه اینو تایید کرد گفت از تو خود دامداری این کار صورت میگیره

بین از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن باید شش ماه فاصله باشه. وگرنه بچه دچار اضطراب میشه یهو نمیشه که هم ...

تازه دختر من پستونک هم میخوره اونم باید بگیرم