2777
2789
عنوان

میزنم دهن منه جر میدما با این رونمایی از هشتک

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 35 پست
ده ساله اینجایییی چی اینجا نگهت داشتع؟؟؟ پستات هم ۳۸ برابر کمتر از نفره قبلی هست ک فقط ی سال ...

عاقا با من بدبخ چیکار دارین😭😭😭😭😭

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ما # نموخوایم نموخوایم  

ما حذف پست موخوایم موخوایم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

@مهلا16‍ 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

# جریدن دهان مکگیل 😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
عاشقتم دُكى    

سلامممم مععععمااار جوووونممممممم 🖤💜💛💚💙💖

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1524275/بیاین-هشتگ-نی-نی-سایت-بازی

هشتگ‌بازی میکردم وقتی هشتگ بازی مد نبود 👑👑👑😅😅😅😅خدایا توبه این منم انقد شاخ شدم ؟؟؟😅😅💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عاقا با من بدبخ چیکار دارین😭😭😭😭😭

عزیزممم چرا بخ بخ

تیلیم خوشبختی با اینهمه تعداد پست

من یه برهه افتاده بودم ب افزایش تعدادشوووون انگاری مدال داشت😂😂😂😊

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
# جریدن دهان مکگیل 😂😂😂

کوفت @پریچهر23   

کوفت @پریچهر23    

وای من اشتباهی به یکی دیگه گفتم کوفت 🤤

عزیزممم چرا بخ بخ تیلیم خوشبختی با اینهمه تعداد پست من یه برهه افتاده بودم ب افزایش تعدادشوو ...

😆😆😆😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز