2777
2789
عنوان

میزنم دهن منه جر میدما با این رونمایی از هشتک

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 35 پست
ده ساله اینجایییی چی اینجا نگهت داشتع؟؟؟ پستات هم ۳۸ برابر کمتر از نفره قبلی هست ک فقط ی سال ...

عاقا با من بدبخ چیکار دارین😭😭😭😭😭

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما # نموخوایم نموخوایم  

ما حذف پست موخوایم موخوایم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

@مهلا16‍ 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

# جریدن دهان مکگیل 😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
عاشقتم دُكى    

سلامممم مععععمااار جوووونممممممم 🖤💜💛💚💙💖

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1524275/بیاین-هشتگ-نی-نی-سایت-بازی

هشتگ‌بازی میکردم وقتی هشتگ بازی مد نبود 👑👑👑😅😅😅😅خدایا توبه این منم انقد شاخ شدم ؟؟؟😅😅💔💔💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عاقا با من بدبخ چیکار دارین😭😭😭😭😭

عزیزممم چرا بخ بخ

تیلیم خوشبختی با اینهمه تعداد پست

من یه برهه افتاده بودم ب افزایش تعدادشوووون انگاری مدال داشت😂😂😂😊

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
# جریدن دهان مکگیل 😂😂😂

کوفت @پریچهر23   

کوفت @پریچهر23    

وای من اشتباهی به یکی دیگه گفتم کوفت 🤤

عزیزممم چرا بخ بخ تیلیم خوشبختی با اینهمه تعداد پست من یه برهه افتاده بودم ب افزایش تعدادشوو ...

😆😆😆😂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی