2777
2789
عنوان

احساس میکنم بدنم زشت خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 68 پست

عزیزم تو حتی اگه بی نقص ترین بدن رو هم داشته باشی بازم میگی ناراضیم این طبیعت انسانه.من خودم پوستم سبزه هست وشوهرم سفیده باورت میشه همش حسرت پوست منو میخوره میگه فقط رنگهای روشن ولختی بپوش تو خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ما از خودتیم این حرفارو پیش شوهرت نزنیا ذهنش مشغول میشه همش دنبال یه عیبو ایرادی میگرده فکرمیکن ...

نه بهش نمیگم ازکنارش بودن اصلالذت نمیبرم همش فکرمیکنم داره میگه چقدزشت

اعتماد  بنفس نداری گلم،من ی دخترعمو دارم تازه نامزد کرده،هیکلش خیلی خیلی گندست یکمم قوز داره پوست فوق العاده  تیره ،ارایششم پاک میکنه خیلی بد میشه،حالا همچین از  خودش تعریف میکنه و لباس زیرای رنگاوارنگ میخره،ک شوهرشم باورش شده این زیباست،مثلا موهاش وز ک اصلا شونه نمیره توش،ولی با اعتماد بنفس میگه هیشکی موهای منو نداره 😐

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁
پوست سبزه خیلی اتفاقا قشنگه نمیدونم چرا هی میگن پوستت سبزس؟؟😏

اره پوست سبزه خوشگله نه اتفاقامن پوستم روشن خیلی نمیدونم چه مرگمه اصلادوست ندارم بدنموببین

پوستمم بدنیست فقط چنتاخال دارم ویکم‌جوش روی سینم ایناوپشت کمر

خال رو میشه خیلی راحت برداشت اگه گوشتیه منم دو تا خال گوشتی داشتم که دوستشون نداشتم رفتم مرکز بهداشت براشتم 

اما برای جوش 

جوش روی سینه و پشت و دست به راحتی تموم میشه برو داروخانه و یه تونر مخصوص پوستت بگیر و هر روز صبح و شب با پنبه رو کل جوشهات بکش و هروز دوش بگیر و هر سه روزی حمام کن از نظر من دوش یعنی فقط شستشوی ساده اما حمام یعنی تمیز کردن با لیف و کیسه و ... بعد بببین پوستت عالی میشه

ادم از بیکاری خیلی چیزا میاد تو ذهنش اون جوشا و خال و اینارو اکثر خانوما رو بدنشون دارن اما هرچی بیشتر فکر بکنی بدتره اینم بهت بگم هیچ وقت مخصوصا جلویه نامزدت خودتو دست کم نگیر به خودت برس و همیشه سعی کن شاداب باشی صابون یا کرم از بین برنده جوش بگیر

خدایا همه رو به آرزوشون برسون   
اره پوست سبزه خوشگله نه اتفاقامن پوستم روشن خیلی نمیدونم چه مرگمه اصلادوست ندارم بدنموببین

😑😑😑عزیزم مشکل داریا .خب ایرادی نداری چه مرگته😐😐😐😐😐بیا بزنمت ادب شی😁

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤
میگم نکنه داری ریز ریز از خودت تعریف میکنی که دلمون بسوزه؟ها؟اضافه وزن که نداری شکمم نداری،دیگه مشکل ...

مرض دارم بخداخسته شدم اگه رفتاراموبگم خندتون میگیره یه شب کنارش بودم تاصبح نخوابیدم که نکنه منوتوخواب ببین بگه زشت