2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمت دهنمو_آب_انداخ# ت  یخمک میخوام از اون نارنجیهاش😋😋

خودمم.دلم.کشید#  

# عصر.میرم.حتما.میخرم

#  تو.هم.بخر.بخور

نوش.جونت#  

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

کاربردش رفتن ب جاهاییه ک اون هشتگ ذکر شده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

امیر فنی میگم

خدایی این چه قابلیتی بود😐😂😂😂

همینمون مونده تاپیک هشتگ نه به اذیت های مادرشوهر و خواهر شوهر و شوهر و این چرت و پرتارو ببینیم

میخواین اینجا رو مثل اینستا کنین😑

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
به به من کله پاچه خیلیییی دوست😋😋

من فقط شکمشو دوست دارم😋😋😋😁😁😁

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
@امیر_فنی      اقای-برادر-بیا-بگو-کاربرد-# هشتگو    

مثلا همون هشتگی که واسه کله پاچه زدین روش کلیک کنید اگه در سایت درمورد طرز تهیه ش کسی تاپیک یا پست گذاشته باشه بالا میاد

#در_خانه_بمانیم