2777
2789
عنوان

بیاین هشتگ هاتونو بریزین تو سایت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1897 بازدید | 343 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا مطالب رو با هشتگ حودش سرچ میکنی زود پیدا میشه

ممنون عزیزم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
دم-بچهای-گروه-تشنج-گر# م😆😆

😲گروه تشنج؟؟

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خیلی-خری-که-تا-حالا-پیدام-# نکردی-عشخم

این چرا اخراش گیر داره  

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
قابلیت_بلاک:#   برادر_فنی_بلاک_و_حذف_پست_و_تاپیک_اضافه_کنید_با_تشک#  اینا رو هارلی و ...

😂✋

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلووووووم#  

منم_یخمکککک#  

چطووووری#  

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز