2777
2789
عنوان

عکس+نظرتون در مورد این عکسا که برخی افراد میزارن پروفایل چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 164 پست

درک میکنم حستو ولی چرا خودتو اینقدر عذاب میدی  به نظرم بلاکش کن تا خودتم اذیت نشی چه  بخوای چه نخای اونا ازدواج کردن دیگه بیشتر ازین آرامش از خودت نگیر

هوامو نداشتی ...... هوایی شدم ........  
میخای ببخش میخای نبخش اینم فقط به خودت مربوطه همون طور که عکس پرو فایل اون خانوم به خودش مربوطه . اص ...

حالا شما که اینقدر خوبی چرا دعوا داری؟؟

ببخشید اگه بهت برخورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه شما درست میگی.  اما فکر کنم داری تند میری من نمیخوام تایپیکم پر مخاطب بشه و هی جواب بد و ...

الان بد و بیراه چیه که چسبیدی بهش دیدی از طریق عکس نتونستی یار پیدا کنی تا دلت خنک شه و چند نفری به دوستت بخندین و تحقیرش کنی گفتی بذار از در مظلوم نمایی وارد شم لابد بعدش میرسه به نفرین . اگه منظورت از بد و بیراه حسود بودنی هست که بهت گفتم که باید بگم بجای موضع گیری به فکر درمان باش والسلام

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
باشه شما درست میگی.  اما فکر کنم داری تند میری من نمیخوام تایپیکم پر مخاطب بشه و هی جواب بد و ...

عزیزم دیگه باید فراموش کنی داری تیشه به ریشه زندگیه خودت میزنی با این یاداوریهای خاطرات تلخ...در ضمن از کجا معلوم شما به عشقت میرسیدی زندگیت بهتر از الانت بود مثه یه خاطره خوب گوشه قلب وذهنت نگهش دار ولی نزار خودشو پر رنگ کنه تو زندگیت شوهرت که تقصیری نداره که اومده تو زندگیه شما....❤🌹🌹🌹

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

میفهممت عزیزم...حق داری ناراحت باشی.ولی این کار بهت ضربه میزنه بیشتر اعصابت خورد میشه...باید رها کنی.این ماجرا تموم شده.نگاهت رو به اینده باشه اینده خودت و همسرت و بچهات...

Have no fear..the dentist is here
حالا شما که اینقدر خوبی چرا دعوا داری؟؟ ببخشید اگه بهت برخورد 

اصلا دعوا نکردم خیلی عادی میگم خواستی ببخش خواستی نبخش اصلا این قضیه ربطی به تحقیر پرو فایل نداره خیلی سخت نبود فهمیدن منظورم 

خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
الان شما توقع داری چی بشه؟ چون بهت خیانت کرده،خوشبختیشو جار نزنه؟ خوشبخت نباشه ؟؟ اصن چرااینکارو کرد ...

۱۴ سال پیش با میلاد آشنا شدم دانشجو بودم. 

پسر فوق العاده آروم و خجالتی.

۳ سال ازم کوچیکتر بود.

حد و حدودمون مشخص بود. 

حتی کنار هم با احتیاط مینشستیم. 

۱۴ سال پیش بازم یه حجب و حیایی بود.ترس بود و سختیها داشت این روابط. 

بعد از یه مدت از آشنایی که گذشت.

منو برد سرکار پیش خودش.به مدیرشون معرفیم کرد.

خودش رفت سربازی

الان بد و بیراه چیه که چسبیدی بهش دیدی از طریق عکس نتونستی یار پیدا کنی تا دلت خنک شه و چند نفری به ...

وای عزیزم یواااااشتر ...

انسان جایزالخطاست...

مادر مقامی نیستیم که بخایم استارترو بکوبیم

باید با هم دوست باشیم❤❤❤

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

اینکه زخم خوردی و دوستت نارو زده شاید حق با شما باشه تازه اگه عشقتون دو طرفه بوده باشه میشه راجع بهش تاپیک بزنی و همدرد بطلبی ولی بازم بازم بازم هییییییچ ربطی به پرو فایل نداااااشت

۱۴ سال پیش با میلاد آشنا شدم دانشجو بودم.  پسر فوق العاده آروم و خجالتی. ۳ سال ازم کوچیکتر بو ...

اون که رفت به همه سپرد که هوا منو داشته باشن. 

دایم بپا داشتم.مراقب داشتم.

دختر چشم و گوش بسته ای بودم.

اهل تنوع و خیانت نبودم.

تو محل کار به جرات میگم از همه ساده تر و آرامتر بودم.

دوران خدمت خیلی عوضش کرد متاسفانه راه دور افتاد و هر بار میومد رفتاراش بدتر میشد و نسبت به من ب دل تر میشدر. 

این خانم که الان همه بهم میگن حسودیش و نکن تلفنچی دفتر بود.یا منشی.البته همون تلفنچی درسته چون فقط تلفن وصل میکرد و شماره میگرفت

اون که رفت به همه سپرد که هوا منو داشته باشن.  دایم بپا داشتم.مراقب داشتم. دختر چشم و گوش بست ...

یه تایمی که میلاد از پادگان میومد خوابگاه موبایلش رو روشن میکرد که من بهش زنگ بزنم.

منم به منشی میگفتم تماس بگیرهای و وصل کنه. 

یکی از دوستای میلاد دایم بهم میگفت از دفتر تماس نگیر وقتی به منشی میگی من دیدم که خودش اول با میلاد نیم ساعت حرف میزنه بعد وصل میکنه بالا. با دوست پسرای همه اینجوری بود.

وسط حرف زدن هم  زود از پایین قطعش میکرد میگفت طولانی شد.

من باور نمیکردم چون خیلی باهاش صمیمی بودم و خیلی خودشو به همه نزدیک میکردر. از راز و رمز همهای خبر داشت.محرم اصرار همه دختر و پسرای دفتر بود.چون منشی بود از تلفناین و روابط خبر داشت.

اون دوست میلادم چون این خانم رو دوست داشت من فکر کردم دروغ میگه