2777
2789

یه جور مدیریت بود،،،مجبور نبود همون موقع لج کنه بگه نه من از این خوشم اومده،،،،،بهونه بده دست طرف که،،،،اتفاقا این تحقیر شدن نیست،،،،،البته تو رختخوابو قبول ندارم ،،،ولی نشون میده مرد فقط هارت و پورت داره،،،در واقع مثل موم تو دست زنه،،

نظر من اینه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من خودم به شخصه نمیتونم همچین چیزی رو تحمل کنم و هر وقت چیزی خریدم فقط به همسرم نشون دادم اونم گفته مبارکه 

ولی خب برای کسی تعیین تکلیف نمیکنم شاید مجبورن یا لذت میبرن گوش به فرمان باشن یا ،،، 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از همون اول خودم واسع لباسام تصمیم میگیرم. دقیقا سه هفته قبل خواستگاری با همسرم حتی راجع به اینم حرف زدم.  وگفتم که. من ادم عاقل و بالغیم حق انتخاب دارم

تا حالا هم هرچی خواستم خریدم

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
ثمین در کمین است

تو رو خدا بگین ثمین کیه؟ من هزاربار پرسیدم‌هیییییشکی جواب نداد

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

سیاست خوبه ولی معنیش حقارت نیست

من فکر میکنم وقتی کسیو دوست داشته باشی سیاست همون دوست داشتنه

من هزارجور محبت میکنم به همسرم

ناز میکنم واسش قربون صدقش میرم

ولی خداشاهده سیاست نیست

واقعا دوسش دارم

ولی شاید یکی ببینه اسمشو بزاره سیاست

سیاست که از روی علاقه نباشه موزیگریه یه نظرم

البته کار این خانم هم اشتباه نبود

اگه جلو شما با شوهرش دعوا میگرفت هیچی که درست نمیشد وحشتناک خراب میشد چون شوهرشو خورد میکرد جلو شما

اونوقت اون شوهر دیگه شوهر نمیشه

اینکه گاهی وقتا طرفت عصبانیه کوتاه بیای قشنگه

ولی به شرطی که دوطرفه باشه

یبار من یبار اون

اگه یکی کوتاه بیاد همش داغون میشه

حالا چون شوهرش گفته قشنگ نیست اینجوری میگی؟ بارها شده من چیزی خریدم، هم جنس خودم مسخره م کرده ی ...

نه كلا ميگم اگه يه زن به حجاب اجباري اعتقادي نداشته باشه و سليقه فرديش اين باشه چرا يه مرد به خودش اين اجازه رو بده كه بگه من اجازه نميدم 

عزیزم خیلی متاثر شدم.... کاملا باهات موافقم. متاسفانه تو جامعه ی ما هنوز خیلی ها فرهنگشون اینه که اول تمام ابزارهای دفاعی و قدرت زن رو ازش بگیرن: حق تحصیل٬ کار کردن٬ حتی داشتن شخصیت و افکار مستقل... بعد که تبدیل شد به یک موجود وابسته و مفلوک ازش بخوان بره با "سیاست" (در واقع حقارت) به خاطر  رسیدن به کوچکترین خواسته ها و نازل ترین نیازهاش٬ ادا اطوار در بیاره برای همسرش....  

چقدر ناراحت کننده ست٬ که تو بستر دو نفر آدم که باید جای عشق و لذت بردن دو طرفه باشه٬ یکی از طرفین به جای لذت بردن و ریلکس شدن و عشق ورزیدن باید فکر و ذکرش این باشه که چطور طرف مقابل رو راضی کنه که یک مانتوی بی ارزش رو نگه داره.... واقعا تاسف آوره... اسمش نمی دونم چیه اما زندگی نیست.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

این حق رو جامعه، قوانین و دین به مرد میده، که خودشو صاحب اختیار زن بدونه و بالتبع مردی که با این شرایط تربیت شده رو نمیشه تغییر داد و باید با خواهش ازش خواست، چون فکر میکنه داره لطف میکنه و صاحب زنه و حق تصمیم گیری یکطرفه داره.

یا اینکه از ابتدا مردی با این تربیت و فرهنگ رو قبول نکنید.

راه دیگه ای نداره

حالا چون شوهرش گفته قشنگ نیست اینجوری میگی؟ بارها شده من چیزی خریدم، هم جنس خودم مسخره م کرده ی ...

همسرش گفته باید پسش بدی

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
من تو ني ني سايت خانومايي ديدم كه ميگفتن شوهرم اجازه نميده برم خونه مادرم و اين واقعا براي من قابل د ...

دقیقا 😞😞😞 چقد سخته واقعا، بعضیا فرهنگشون به جدایی و اینچیزا نمیخوره بندگان خدا باید بسوزن و بسازن، بعضیام چون تو خونه خودشون همینجوری بوده براشون خونه پدر با شوهر فرقی نمیکنه😔 

من کاری ب فمینیسم و حق زن و... ندارم.

ولی وااقعااا از سیاسیت زنونه و ... متنفرم.

میگم چرا خانم ها باید از خود واقعیشون دور بشن و نقش بازی کنن.

مگه ن اینکه توی زندگی باس یک دل و یک رنگ و صادق بود؟؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نه كلا ميگم اگه يه زن به حجاب اجباري اعتقادي نداشته باشه و سليقه فرديش اين باشه چرا يه مرد به خودش ا ...

چون دین مجوز داده و اینجا ایرانه ینی دین = قانون حتی اگه دینت چیز دیگه ای جز اسلام باشه یا اصن دین نداشته باشی

من حس میکنم ازدواج تو سن کم باعث میشه مرد به خودش انقدر اجازه دخالت و تصمیم گیری بده!به یه زن سی ساله تحصیلکرده و مستقل اگه بگی این مانتو رو چون رنگشو دوس ندارم نپوش همونجا مانتو رو میکنه تو حلقت!  

بعضی ها هم از اول فکر میکنن اینا نشانه توجه و ابراز محبته و از این که اقاشون واسشون غیرتی بشه قند تو دلشون اب میشه!واسه همین هیچی نمیگن تازه چند سال بعد خسته میشن میگن شوهرمون بددله!!!!!خب عزیزم خودت از اول رو دادی!  

به نظر من واقعا همه زن های ایرانی یه دوره افزایش عزت نفس باید بگذرونن!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
سیاست خوبه ولی معنیش حقارت نیست من فکر میکنم وقتی کسیو دوست داشته باشی سیاست همون دوست داشتنه من ه ...

بله عزيزم دوس داشتن و از خودگذشتگي واقعا تو يه زندگي موفق لازمه ولي ليشون گفتن من به حقم ميرسم يعني مانتو مو ميخرم وتو رختخواب اين موضوع رو مطرح ميكنم و اسمش رو سياست مي گزاشت