2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انجیر نخورین شلی میشین😂

خوبه که خواهر ما اصولا ادمای سفتی هستیم😂😂نخریدم از میوه نخوردن نمیمیرم که یک مقدار انگور خریدم خوردم که الرژیم بیشتر شد الان صدام مثل مرداست چشامم لنگه به لنگه شده گلوم میخواره😆

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بخدا قصدم پز نیست ولی الان یه گلابی تو یخچالمون پیدا کردم 😂😂😂😂

پز نده لاکچری😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ما تو حیاطمون درخت انجیر سیاه داریم .انجیراش هی میرسن نمیچینیم خشک میشن میریزن زیرش.امروز یه عالمه ریختم تو سطل زباله😕

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
خوبه که خواهر ما اصولا ادمای سفتی هستیم😂😂نخریدم از میوه نخوردن نمیمیرم که یک مقدار انگور خریدم خور ...

ای وای😂😂😂😂😂😂

پز زیر پوستی بدم ما شل خدایی هستیم🤣🤣🤣

بخدا قصدم پز نیست ولی الان یه گلابی تو یخچالمون پیدا کردم 😂😂😂😂

اول ازش عکس بگیر بزار اینستا بعد بخورش😂 # لاکچری یادت نره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
پز نده لاکچری😁

😎😎😎😎😎😎

ببخشید دیگه کسی با من صحبت نکنه ما تو خونمون یه گلابی داریم 😂😂😂

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز