2777
2789
عنوان

برادر شما هم همین طوریه؟😥😩

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 34 پست

همیشه خودت باش بی توجه ب این حرفا

حتی اگ از جانب برادرت باشه

همیشه خودت باش

بایست جلوی حرفش.میدونم سخته ولی بایست

ولی یادت باشه نرمال باشی...

منم شرایط تورو داشتم

دقیقا درکت میکنم

من داییم اینطوری بوده

زمانی که مامانم مجرد بوده شدیدا به پوشش مادرم گیر میداده

اما الان بیا و زن و دخترش رو ببین

کلا نمیدونم چرا بعضی پسرا رو خواهراشون خیلی حساسن

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داییم اینطوری بوده زمانی که مامانم مجرد بوده شدیدا به پوشش مادرم گیر میداده اما الان بیا و زن و ...

دایی من به من گیر میده با زنش کار نداره😂😂😂

من یه مذهبی منور الفکرم😊
من داییم اینطوری بوده زمانی که مامانم مجرد بوده شدیدا به پوشش مادرم گیر میداده اما الان بیا و زن و ...

میخوان بگن ما هم هستیم 😏😏😏😒😒😒

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

من داداش خودم اصلا به حجابم گیر نمیداد. چون بابام بهش رو نداد. یبار نوجوونی گفت نرو اونجا. بابام همون جا بهش گفت من هنوز نمردم. هر جور که خودت دوس داری دخترم. یه لبخند خیلی رضایتی رو لبم اومدو دیگه همون شد که همون.

شوهرمم اصلا به خواهرش گیر نمیده.  پاها تا زانو لخت تو مرداس. موهاش همش بیرونو هر جا که برهو...

ولی به من خیلی گیر میدهو هررررر جا میرم منو میرسونهو گونی تنم میکنه😒😒😒😒

باید یکی باشه جلوشونو بگیرهو ازت دفاع کنه.

یعنی به دوست دخترشون گیر میدن 😁به خواهر نه؟

نه یعنی برعکس مدام میگه راحت باش

انقدر رو مخ مادرم رفت که ما ابرو برداریم میگفت چیه نمیزاری اصلاح کنن شکل لولو شدن مگه میخوان بزارن تو جهازشون انقدر گفت تا مادرم کوتاه اومد یا پوشش و...از شوهرم راحت تره

نسبت به خانوم برادرمم همینه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

من نه داداشم نه بابام تا حالا بهم چیزی نگفتن اما حالا که نامزد کردم نامزدم گیر میده واسم زور داره😢

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

یا اگه کسی نیست ازت دفاع کنه نذار بینتون دعوا شه. بگو باشه ولی کار خودتو بکن. فقط جلوش رعایت کن.

یا اگه فک میکنی گیراش بی مورد نیستو حق داره بذار رو حساب دوس داشتنشو همیشه رعایت کن.

من نه داداشم نه بابام تا حالا بهم چیزی نگفتن اما حالا که نامزد کردم نامزدم گیر میده واسم زور داره😢

آااااای گفتییییی. مث من😡😡😡😡😠😠😠😳😳😳 دوس دارم خفش کنم. فک میکنه فقط خودش غیرت داره😡😡😡😡