2777
2789
عنوان

پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 31 پست
همت کن بگیرش از پوشک 

فعلا نمیفهمه

هم خودم دیوانه میشم و هم اون

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یااااخدا قراره چی به سرمون بیاد دو روز پیش رفتیم فروشگاه قفسه پوشکا خالی بود پس همه جا اینجور شده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

با کهنه و لاستیکی از پوشک بگیرش 

یعنی یه پارچه ی کوچک رو با لاستیکی ببندش بعد مرتب ببرش دستشویی که جایی رو هم نجس نکنه 

شورت آموزشی هم خوبه اگه بتونی چند تا بخری

فقط مرتب ببرش تنبلی نکن اگه نبریش یا بهش بگی اون تو جیش کنه اونوقت کارت سخت میشه

الان 19.ماهشه

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
چندسالشه؟

19.ماهشه

چند وقتشه نی نیت

19ماه

چند وقتشه؟

19 ماه

شوهرم الان دوتا خریده 172 تومن

دونه ای 86

اصلا نمیدونه جیش چیه

بنظرم.از این صندلی ها که توالت فرنگیه استفاده کنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز