2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم فقط این ماه برا زودتر جواب گرفتن کلومیفن خوردم 

کلومیفن چیه؟کیاباید بخورن؟دکتربایدتجویزکنه؟؟؟!!

راضیم ب رضای خودت.🙌                                             میشه براحاجت رواییم ی صوات مهمونم کنین.ممنونم ❤❤❤
سرخود مشکلی پیش نمیاره؟یه از اقوام بهم گفت لتروزل بخورم ولی زدم اینترنت دیدم کیست میارم ترسیدم نخرید ...

نه کلومیفن احتمال کیستش بیشتره روز ۱۲چری میری سونو اگه آزاد نشه بهت آمپول میده که کیست نشه من آمپول نزدم ببینم چی میشه چون پری منظم داشتم لتروزل کیست نمیاره 

مال من منظم اگه این ماه شدم میخرم بخورم ببینم چی میشه.ضرر نداره به نظرتون سرخود؟

من که خوردم رو بعضیا نمیسازهتو نت سرچ کن نوشته عزیزم منم تاپتیک بچهارو خوندم راجبش دیگه خریدم برای زودتر جواب گرفتن

نه کلومیفن احتمال کیستش بیشتره روز ۱۲چری میری سونو اگه آزاد نشه بهت آمپول میده که کیست نشه من آمپول ...

والا چه بدونم تو اینترنت خوندم در موردش گفتم سرخود عمل نکنم چون من تمام آزمایشامو دادم حتی عکس رنگی هم انداختم از رحمم. همسرم که دکتر آزمایشو دید گفت سوپر من  یک سال و نیمم تو اقدامم دکترم فقط یدفولیک و ویتامین داده ولی فعلا هیچ خبری نشده  

والا چه بدونم تو اینترنت خوندم در موردش گفتم سرخود عمل نکنم چون من تمام آزمایشامو دادم حتی عکس رنگی ...

خب عزیزم بخر فقط ۳دوره میتونی مصرف کنی انشالله که جواب میگیری