2777
2789
عنوان

من چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 38 پست
ایشالله ب سلامتی و راحتی فرشته ی نازتو بغل بگیری عزیزم پیشاپیش تولدش مبارک باشه💐💐😘😘

واااایییی مرسی عزیز دلمممم نمیدونی اول صبح وقتی گفتی تولدش مبارک چه حس خوبی بهم دست داد😍 ممنونتم 

😂 😂 بخند 

آخر زمون که میگن همینه شانس گندمون ته تهش به دنیا اومدیم

شب تاریک و ره باریک و ما مست/قدح از دست ما افتاد و نشکست/نگهدارنده اش نیکو نگه داشت/وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااایییی مرسی عزیز دلمممم نمیدونی اول صبح وقتی گفتی تولدش مبارک چه حس خوبی بهم دست داد😍 ممنو ...

فـدات شم عزیزم ایشالله همه چی بخیرو خوشی بگذره 😘😘😘من برعکس خیلیا البته یوقت توهین نشه بااینکه بچه ندارم اما ی زن حامله ی ی مادر با نی نی میبینم درسته اون حسرته تو دلم چنگ میزنه ولی از ته دلم براشون بهترینا رو میخوام و حتی ندیده و نشناخته هم برام عزیزن وسلامتیشون مهمه

خخخخ من از تو گیج ترم  تازه فهمیدم چی به چیه  فکر کردم دوست پسرش باز بش گیر داده میگه کن ...

خخخخ یاد اینکه میگن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش اید افتادم اومد ی چیزی گفت و رفت ما موندیم تو نخ کشفش والا سر صبحی فسفر نخورده کل انباریمونم مصرف شد😂😂😂

خخخخ من از تو گیج ترم  تازه فهمیدم چی به چیه  فکر کردم دوست پسرش باز بش گیر داده میگه کن ...

بابام 11سال پیش از ما رم جداشده.مامانم زن همونی شد که باهاش به بابام خیانت کرد بعد جدا شد الان چندساله بااین پسره دوسته

خخخخ یاد اینکه میگن دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش اید افتادم اومد ی چیزی گفت و رفت ما موندیم تو نخ کشف ...

خابم برده بود.مامانم دوس پسر داره. همه رو از اول فدای عشق و حالش کرد